50 euro gratis bij openen spaarrekening

Openbank biedt nu een wel heel mooie actie voor nieuwe klanten. Bij het openen van een spaarrekening ontvang je niet alleen 3,65% rente gedurende zes maanden, ook ontvang je 50 euro cash op je rekening. Tijd voor een duik in Openbank en uitgebreide uitleg over deze leuke spaaractie!

Wat houdt de actie in?

Via deze link open je een gratis betaal- en spaarrekening bij Openbank. Je stort minimaal 1.000 euro en na een aantal weken ontvang je de bonus van 50 euro op je Openbank rekening.
Gedurende zes maanden ontvang je 3,65% spaarrente over het hele saldo op je spaarrekening. Hier zitten geen voorwaarden aan qua saldo; je mag onbeperkt geld storten en opnemen, de rente ontvang je gewoon over het saldo op je rekening.

Wat zijn de kleine lettertjes van deze actie?

Je opent de betaal- en spaarrekening voor 5 juni en voor 19 juni stort je minimaal 1.000 euro. De extra hoge spaarrente van 3,65% ontvang je vanaf dag één. De 50 euro bonus ontvang je na een aantal weken op je rekening.
Na de eerste zes maanden ontvang je de reguliere rente die op dit moment 2,75% bedraagt.

BELANGRIJK: Bij het openen van de rekening vul je de code WELKOM50MEI in om gebruik te maken van de voordelen van deze actie.

Wat is Openbank?

Openbank is een Spaanse Bank, dochter van het gigantische Santander. Santander is een stuk groter dan ING bijvoorbeeld. Met Openbank kun je nu in Nederland een betaal- en spaarrekening openen.

Als je je spaargeld bij Openbank onderbrengt valt dit onder het Spaanse depositogarantiestelsel. Alle Europese depositogarantiestelsels vergoeden hetzelfde: tot 100.000 euro per rekeninghouder wordt gedekt door het depositogarantiestelsel van het land waar de bank geregistreerd is. Dit gebeurt natuurlijk pas nadat de bank failliet is gegaan en dat is gezien de omvang van Santander niet waarschijnlijk.

In Spanje wordt bronbelasting geheven. Als je als Nederlands ingezetene een rekening bij Openbank opent wordt direct geregeld dat je geen bronbelasting betaalt.

Wat houdt de betaalrekening van Openbank in?

Om gebruik te maken van deze actie open je ook een gratis betaalrekening bij Openbank. Bij de betaalrekening ontvang je een debet Mastercard. Dit betekent dat je deze kaart gebruikt als een creditcard, en dus alleen kunt betalen in winkels waar creditcards geaccepteerd worden.
Het verschil tussen een creditcard en debetcard is dat je bij een debetcard het geld eerst op je rekening moet zetten voordat je ermee kunt betalen. Net als bij een gewone betaalpas.
Met deze pas kun je binnen de eurozone vijf keer per maand gratis geld opnemen. Buiten de eurozone kan dit gratis bij de automaten van Santander.
Als je vaker geld op wil nemen kun je voor een betaalde rekening kiezen waarbij je ook een reisverzekering krijgt.

Klantenservice Openbank

Openbank heeft een geweldige, Nederlandse klantenservice. Ik heb het zelf een paar keer getest en ze nemen de telefoon snel op en staan je goed te woord.
Het openen van de rekening gaat in een paar stappen. Zo moet je je paspoort, of ander identiteitsdocument, uploaden en aangeven in welke branche je werkzaam bent.
Als de rekening geopend is kun je gebruikmaken van de app en webomgeving van Openbank.

Meer gratis geld

Ik ben gek op dit soort acties voor nieuwe klanten. Zo scoorde ik eerder al 125 euro gratis door een beleggingsrekening te openen bij Centraal Beheer.

Disclaimer

Dit artikel bevat affiliatelinks. Dit betekent dat Financequeen mogelijk een vergoeding ontvangt als jij op een link klikt. Uiteraard heb jij hier geen nadeel van.

Hi, ik ben Sabine

Ik ben van jongs af aan gefascineerd door persoonlijke financiën. Hoe kun je slimmer met je geld omgaan en waarom maken mensen bepaalde keuzes zijn vragen die me altijd blijven interesseren. Toen ik bij ING ging werken leerde ik alle theorie over sparen, beleggen, hypotheken en verzekeren. En kon ik de hele dag met klanten over mijn favoriete onderwerp praten; FINANCIEN!

Op financequeen.nl geef ik inzicht om op slimme manieren met geld om te gaan op het gebied van besparen, het vergroten van je inkomen en vermogensopbouw.

Ook deel ik daar mijn ontdekkingstocht naar simpele manieren om je leven duurzamer in te richten. Dus niet; je mag nooit meer vliegen, maar wel; is er een alternatief voor het kopen van een nieuw product of kun je een duurzamere keuze maken? Het mooie is dat dat vaak hand in hand blijkt te gaan met geld besparen.

Volg Finance Queen

Wil je meer Financequeen?

Volg Financequeen op Instagram, Facebook of Pinterest.
Word lid van de online community van Financequeen of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Finance Queen

Het platform met inzicht om op slimme manieren met geld om te gaan op het gebied van besparen, het vergroten van je inkomen en vermogensopbouw.

Privacy statement
Disclaimer
Favorieten

Bedrijfsgegevens Financequeen.nl

Jan de Beijerhof 28
1191 EP Ouderkerk aan de Amstel
sabine@financequeen.nl
Kvk-nummer: 81113544

Volg Finance Queen