7 manieren om geld te verdienen met je telefoon

Ik ben groot fan van extra mogelijkheden om extra geld te verdienen. Het gaat meestal om kleine bedragen, daarentegen is de inspanning ook laag en is het flexibel in te plannen. En veel kleine beetje tikken flink aan. Je kunt deze inkomsten ‘op de grote hoop gooien’. Nog leuker is het om deze inkomsten te gebruiken om voor iets speciaals te sparen of als extra om vermogen op te bouwen. Met deze apps en websites kun je geld of cadeaubonnen sparen.

Samengezond

Met de app SamenGezond word je beloond voor gezond gedrag. Bijvoorbeeld beweging, gezonde voeding of ontspanning. Onder andere door het behalen van weekdoelen kun je cadeaubonnen voor bijvoorbeeld Decathlon en HEMA verdienen. Er is ook een webshop waar je producten met korting kunt bestellen.
Je kunt enkele euro’s per week verdienen. Goede deal voor het toepassen van gezonde gewoontes. Als je verzekerd bent bij zorgverzekeraars als Menzis en Hema ontvang je extra spaarpunten.

Scoupy

Via Scoupy kun je cashback ontvangen op producten in de supermarkt. Je hoeft je gegevens maar 1 keer in te vullen waardoor je elke keer als je van een actie gebruik wil maken alleen maar je kassabon hoeft te uploaden. Je ontvangt het volledige bedrag retour of een deel daarvan.
De Tikkie-app heeft nu soms ook soortgelijke aanbiedingen en werkt nóg makkelijker.

EuroClix

Via Euroclix kun je op verschillende manieren punten sparen die je op een later moment om kunt zetten in geld.
Het lucratiefste aan Euroclix is het afsluiten van een contract bij een energiemaatschappij, verzekeraar of telecomprovider. Veel vergelijkingssites zijn ook vertegenwoordigd. Maatschappijen en type contracten verschillen onderling maar een puntenwaarde van  17,50 euro ontvang je al snel, met uitschieters tot 50 euro.

Een andere leuke is de cashback die je ontvangt op online aankopen. Koop je bijvoorbeeld bij bol.com dan ontvang je enkele procenten van je aankoop aan punten in je euroclix-account. Er zijn duizenden webshops aangesloten. Je kunt ook punten verdienen door enquêtes in te vullen of een creditcard van euroclix te gebruiken.
Via een staffel loopt de waarde van je punten verder op en kun je als cash over laten maken naar je bankrekening.

Je kunt je hier aanmelden voor Euroclix.

Roamler Mysteryshopping

Bedrijven willen graag weten of hun producten volgens afspraak gepresenteerd worden in de winkel en of reclame-uitingen wel goed in de supermarkt hangen bijvoorbeeld. Via de Roamler-app kun je opdrachten uitvoeren in allerlei winkels. Heel vaak supermarkten en drogisterijen, maar het kunnen ook bijvoorbeeld kledingwinkels zijn. De opdracht kan bestaan uit het beantwoorden van vragen over het schap en meestal moet je foto’s maken. Dat is meteen het grote nadeel; het kan nogal awkward zijn omdat het de bedoeling is dat je je niet bekend maakt bij de winkelmedewerker. Ik kan je uit eigen ervaring vertellen dat dat nogal lastig is in een winkel van 12 bij 12 meter als je de enige klant bent 😉 Op internet lees ik nu wel tips om in dergelijke gevallen toch maar te vertellen wat je komt doen.
De opdrachten leveren 3 tot 7 euro per keer op. Omdat je zelf uitkiest welke opdrachten je doet kun je dit prima combineren met het doen van je boodschappen. Of je beoordeelt 3 winkels in hetzelfde winkelcentrum achter elkaar.

Verkoop je overbodige spullen via Marktplaats of Vinted

Als je geregeld spullen online verkoopt kan dat enorm oplopen. Eerder schreef ik al deze tips om meer succes te halen met het verkopen via Marktplaats.
Sinds kort heb ik Vinted ontdekt. Het voordeel hiervan is dat je ook andere Europese landen als markt hebt. Daarnaast stimuleert Vinted het kopen in bundels waardoor je hopelijk sneller meerdere producten tegelijk verkoopt. Ideaal bij een serie kinderkleding in dezelfde maat bijvoorbeeld. Ook is het (betaal)proces geautomatiseerder dan bij Marktplaats. Als mijn verkochte producten ontvangen zijn en ik reviews en geld ontvang schrijf ik er een aparte blog over.
Marktplaats blijft handig- hier kun je spullen laten ophalen en Marktplaats heeft veel meer categorieën om je producten in aan te bieden.

Stocard

In de Stocard-app kun je al je klantenpassen opslaan. Zo kun je aan alle spaarsystemen van winkels meedoen die je wil zonder dat je portemonnee uitpuilt. Ze leveren niet allemaal geld op, vaak spaar je voor gratis producten of korting.

Albert Heijn koopzegels

De koopzegels van Albert Heijn gaan nu digitaal. Zeker als je je boodschappen online bestelt is dit ideaal, dan gaat het helemaal automatisch. Zodra je voldoende tegoed hebt op je kaart kun je het cash uit laten betalen in een Albert Heijn winkel. De opbrengst is 6% meer dan je inleg.

Heb je nog tips voor apps of websites waarmee je geld kunt verdienen of besparen? Ik hoor ze graag!

Finance Queen

Het platform met inzicht om op slimme manieren met geld om te gaan op het gebied van besparen, het vergroten van je inkomen en vermogensopbouw.

Privacy statement
Disclaimer
Favorieten

Bedrijfsgegevens Financequeen.nl

Jan de Beijerhof 28
1191 EP Ouderkerk aan de Amstel
sabine@financequeen.nl
Kvk-nummer: 81113544

Volg Finance Queen