7 moederdagcadeaus waar je echt iets aan hebt

Nog even en het is weer de tweede zondag van mei: moederdag! Tijd om je lekker in de watten te laten leggen. Eerlijk is eerlijk; de meeste mannen zijn geen ster in het bedenken van leuke cadeaus. Daarom geef ik in deze blog acht tips voor leuke moederdagcadeaus.

Duurzaam pakket

Sommigen vinden het misschien ‘te praktisch’, maar ik zou het heel tof vinden; stel een duurzaam pakket samen. Met producten die voedselverspilling helpen voorkomen, herbruikbare artikelen of producten die afval helpen verminderen en tegelijk geld besparen.
Je kunt er ook bamboe toiletpapier aan toevoegen van
The Good Roll. Vaak wordt gedacht dat dit toiletpapier duur is, maar dat valt reuze mee omdat er veel meer velletjes op een rol zitten. En het staat geweldig in het toilet of de badkamer!

Verwennerij

Moederdag is het perfecte moment om je te laten verwennen of iemand anders te verwennen. Met een massage, behandeling bij de schoonheidsspecialiste of manicure. Heerlijk!

Lees ook eens: 11 Tips voor duurzamere cadeaus

Bloemen maar dan anders

Vaak worden er bloemen gegeven tijdens moederdag en dat weten de bloemtelers ook; de prijzen schieten omhoog! Wist je dat de meeste bloemen ook helemaal niet duurzaam zijn? Investeer in een mooi droog- of kunstboeket en geniet er iedere keer opnieuw van. Zonder steeds kosten te maken, het milieu te belasten en de vaas steeds schoon te hoeven maken als het boeket weggegooid moet worden.

Toffe boeken

Een boek is bijna altijd een goed idee! Je kunt natuurlijk gaan voor de nieuwste roman of thriller; net waar de ontvanger van houdt. Als je er een financieel of bespaartintje aan wil geven denk dan eens aan deze boeken.

Doe iets leuks

Herinneringen maken is het misschien wel het allerleukste cadeau. Ga uit eten, geef een dinerbon, ga fietsen door de bollenstreek, bezoek de Zaanse Schans. De keuze is reuze! Bedenk wat je altijd al eens hebt willen doen, of de ontvanger natuurlijk, en organiseer het. Sommige dingen moet je niet uitstellen, maar lekker meteen in de praktijk brengen.

Fotocadeaus

Moeders zijn altijd enorm trots op hun (klein)kinderen. Daarom wordt een fotocadeau
vaak goed ontvangen. Een sleutelhanger, koektrommel of mok. Of ga voor een wijnglas
met naam erin gegraveerd. Hema heeft overigens al hun moederdagcadeautips op een rij gezet.

Zelfgemaakt cadeau

Zelfgemaakt is altijd goed! Als je creatief bent kun je je op Pinterest helemaal uitleven. Of geef een uurtje klussen cadeau. Bak iets lekkers, pluk bloemen of naai een mooi shirt.

Mis ik toffe moederdagtips? Laat het me weten!

Hi, ik ben Sabine

Ik ben van jongs af aan gefascineerd door persoonlijke financiën. Hoe kun je slimmer met je geld omgaan en waarom maken mensen bepaalde keuzes zijn vragen die me altijd blijven interesseren. Toen ik bij ING ging werken leerde ik alle theorie over sparen, beleggen, hypotheken en verzekeren. En kon ik de hele dag met klanten over mijn favoriete onderwerp praten; FINANCIEN!

Op financequeen.nl geef ik inzicht om op slimme manieren met geld om te gaan op het gebied van besparen, het vergroten van je inkomen en vermogensopbouw.

Ook deel ik daar mijn ontdekkingstocht naar simpele manieren om je leven duurzamer in te richten. Dus niet; je mag nooit meer vliegen, maar wel; is er een alternatief voor het kopen van een nieuw product of kun je een duurzamere keuze maken? Het mooie is dat dat vaak hand in hand blijkt te gaan met geld besparen.

Volg Finance Queen

Gratis inpaklijst
Gratis inpaklijst
Wil je meer Financequeen?

Volg Financequeen op Instagram, Facebook of Pinterest.
Word lid van de online community van Financequeen of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Finance Queen

Het platform met inzicht om op slimme manieren met geld om te gaan op het gebied van besparen, het vergroten van je inkomen en vermogensopbouw.

Privacy statement
Disclaimer
Favorieten

Bedrijfsgegevens Financequeen.nl

Jan de Beijerhof 28
1191 EP Ouderkerk aan de Amstel
sabine@financequeen.nl
Kvk-nummer: 81113544

Volg Finance Queen