Creëer extra inkomsten met deze apps

Een beetje extra geld verdienen in je vrije tijd, hoe lekker is dat? Of je nu wat extra inkomsten wilt om meer leuke dingen te kunnen doen, of om te sparen voor een groter doel, iedereen kan wel wat extra geld gebruiken. En met onderstaande apps is het ook nog eens heel makkelijk om wat bij te verdienen. Lees dus snel verder en zie welke mogelijkheden er zijn om extra inkomsten te creëren.

Stepler

Met Stepler kun je punten sparen door stappen te zetten. Deze punten kun je inwisselen voor producten, cadeaukaarten of kortingskaarten. Een perfecte app dus om te installeren als je toch al veel loopt. Daarnaast is het ook nog een mooie stok achter de deur om wat extra te gaan lopen. Zo vang je twee vliegen in één klap: je verdient iets bij én je werkt aan je gezondheid. Win-win dus!

Woolsocks

Ook Woolsocks is een hele fijne app om wat extra inkomsten te genereren. Je krijgt via Woolsocks namelijk cashback op heel veel aankopen, zowel online als in fysieke winkels. Sommige cashbacks krijg je zelfs automatisch als je je bankrekening koppelt. Op deze manier hoef je er dus zelfs helemaal niets voor te doen.
Ook op het boeken van vakanties en het overstappen van energieleverancier of verzekeraar kun je cashback krijgen. En dat kan behoorlijk oplopen! In deze blog lees je meer over hoe Woolsocks precies werkt.
En het leuke is; als je start met Woolsocks en je bankrekening koppelt, ontvang je direct cashback over aankopen in het verleden. Dus de eerste 5 tot 10 euro is al in the pocket!

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Euroclix

Euroclix biedt ook cashbacks op online aankopen en overstappen. Als je gebruik maakt van meerdere apps is het dus altijd verstandig om even te checken waar je de hoogste cashback krijgt. Dit kan per aanbieder verschillen namelijk.
Via Euroclix kun je ook op andere manieren geld verdienen. Je kunt namelijk enquêtes invullen en meedoen met loterijen. Ook ontvang je clix als je Euroclix-creditcard gebruikt.
Je krijgt de vergoedingen altijd in ‘clix’. Hoe langer je wacht met uitbetalen, hoe meer deze clix waard worden. Wachten is misschien niet altijd makkelijk, maar het loont dus echt wel! Ook over Euroclix schreven we eerder al een uitgebreide blog.

Impackt

Met Impackt kun je niet direct geld verdienen, maar je kunt voor kortingen sparen. Je ontvangt punten door lege verpakkingen in te leveren bij de speciale inleverpunten. In de app kun je zien of jouw verpakking meedoet. Dit kunnen bijvoorbeeld lege shampooflessen of verpakkingen van schoonmaakmiddelen zijn.
Je levert de verpakking in, scant de QR-code bij het inleverpunt en ontvangt zo punten. Deze punten kun je inwisselen voor korting. Zo help je het milieu een handje én kun je zelf dus sparen voor leuke kortingen. En met de code RRK-138 krijg je alvast de eerste 5 punten cadeau! In deze blog lees je er alles over.

Marktplaats

Marktplaats is natuurlijk een hele bekende manier om wat bij te verdienen. Ruim je zolder of schuur eens op en kijkt wat je niet meer gebruikt. Door je oude spullen te verkopen krijgen ze een tweede kans, verdien je wat extra én het ruimt je huis lekker op. Je kunt het zo gek niet bedenken of mensen kunnen er nog wat mee.
Zorg voor goede foto’s en schappelijke prijzen en vergelijk ook even wat andere aanbieders voor hetzelfde product vragen. Zo kun je ervoor zorgen dat jouw spullen snel verkocht worden.

Vinted

Naast Marktplaats is Vinted momenteel erg populair. De app richt zich vooral op kleding en schoenen, maar ook speelgoed is erg in trek en je kunt er eigenlijk van alles verkopen. Het voordeel van Vinted is dat het ook in andere landen in Europa heel populair is, dus je publiek is er een stuk groter dan via Marktplaats. Meer over spullen verkopen via Vinted lees je hier.

Boekenbalie

Hoewel je boeken ook goed kunt verkopen via Vinted is er nu een heel tof alternatief; Boekenbalie. Via Boekenbalie verkoop je direct alle boeken waar zij interesse in hebben. Je scant de streepjescode en krijgt direct een bod op het boek. Ideaal als je geen zin hebt om met allerlei mensen contact te onderhouden en steeds pakketjes op de post te doen!

Attapoll

Attapoll is een echte enquête-app. In de app verschijnen dagelijks enquêtes waar je aan mee kunt doen, op basis van jouw profiel. Je kunt meteen zien hoelang je met een enquête bezig zult zijn en wat de vergoeding is, zodat je vooraf zelf kunt bepalen of je het de moeite waard vindt.
Dit is de perfecte app om wat bij te verdienen op momenten dat je even niets anders te doen hebt, bijvoorbeeld in de trein of in de wachtkamer van de tandarts. Want alle beetjes helpen natuurlijk!

Disclaimer

Dit artikel bevat affiliatelinks waardoor Financequeen mogelijk een vergoeding ontvangt als jij op die link klikt. Uiteraard heb jij hier geen nadeel van.

Deze blogs vind je vast ook interessant

Cashback; wat is dat eigenlijk?
Met deze websites kun je extra geld verdienen
Direct starten: beleggen met kleine bedragen
Verdien jij al geld met de beermoney-methode?

Over Lydia

Lydia is makelaar van beroep en heeft twee jonge kinderen. Daarnaast werkt zij als tekstschrijver en belegt zij samen met haar man in vastgoed, ETF’s en aandelen met als doel het behalen van financiële vrijheid. Ze heeft dus een passie voor financiën en voor vastgoed, en ze deelt haar kennis graag met anderen! De andere blogs van Lydia vind je hier.

Wil je meer Financequeen of Financequeen supporten?

Vind je Financequeen leuk en wil je ons op eenvoudige wijze supporten? De blogs bevatten geregeld affiliatelinks. Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvangt Financequeen een kleine commissie. Uiteraard heb jij hier geen nadeel van. Ook kun je onze partnerlink gebruiken als je iets bij bol.com wilt bestellen. Alvast heel erg dank hiervoor!

Volg Financequeen op Instagram, Facebook of Pinterest.
Word lid van de online community van Financequeen of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Hi, ik ben Sabine

Ik ben van jongs af aan gefascineerd door persoonlijke financiën. Hoe kun je slimmer met je geld omgaan en waarom maken mensen bepaalde keuzes zijn vragen die me altijd blijven interesseren. Toen ik bij ING ging werken leerde ik alle theorie over sparen, beleggen, hypotheken en verzekeren. En kon ik de hele dag met klanten over mijn favoriete onderwerp praten; FINANCIEN!

Op financequeen.nl geef ik inzicht om op slimme manieren met geld om te gaan op het gebied van besparen, het vergroten van je inkomen en vermogensopbouw.

Ook deel ik daar mijn ontdekkingstocht naar simpele manieren om je leven duurzamer in te richten. Dus niet; je mag nooit meer vliegen, maar wel; is er een alternatief voor het kopen van een nieuw product of kun je een duurzamere keuze maken? Het mooie is dat dat vaak hand in hand blijkt te gaan met geld besparen.

Volg Finance Queen

Finance Queen

Het platform met inzicht om op slimme manieren met geld om te gaan op het gebied van besparen, het vergroten van je inkomen en vermogensopbouw.

Privacy statement
Disclaimer
Favorieten

Bedrijfsgegevens Financequeen.nl

Jan de Beijerhof 28
1191 EP Ouderkerk aan de Amstel
sabine@financequeen.nl
Kvk-nummer: 81113544

Volg Finance Queen