December aankopen; hoe scoor je de beste deals?

December aankopen; hoe scoor je de beste deals?

De duurste maand van het jaar staat weer voor de deur. Daarom is het fijn als je hierop kunt besparen. Gelukkig zijn er meerdere manieren om de beste deals te scoren. Ik vergeet het altijd een beetje, waardoor ik op het laatste moment cadeaus moet kopen en dan is de prijs natuurlijk niet heel lief. Dit jaar heb ik me voorgenomen om op tijd te beginnen en ik houd dus al een aantal dingen in de gaten. Zo wil mijn zoon heel graag een air up als Sinterklaas cadeau. Ik zal jullie in dit artikel meenemen in de december aankopen. Hoe scoor je de beste deals?

Black Friday

Het is natuurlijk bijna Black Friday en hier doen best veel winkels aan mee. Het is niet zo’n gekkenhuis als in Amerika, maar als je een beetje goed oplet kun je echt wel goede deals scoren. Het beste is om al vantevoren een lijstje te maken met dingen die je nodig hebt of wilt hebben. Het is daarna makkelijker om deze producten in de gaten te houden, omdat je weet wat je wilt. Je moet geen spullen gaan kopen omdat er korting op zit. Dan sla je de plank mis. Het is juist de kunst om te besparen op producten die je toch al ging kopen.

Check de prijs op Kieskeurig prijs historie

Er zullen vast mensen zijn die prijzen bijhouden van alle producten die ze willen hebben, maar dit geldt lang niet voor iedereen. Ik weet dat zelf bijvoorbeeld ook niet. Voor mij en deze mensen met mij is er Kieskeurig prijshistorie. Je kunt op deze website het product naar keuze invoeren en vervolgens kun je zien voor welke prijzen dit product te koop is geweest. Als het product in het verleden goedkoper is geweest, kun je een prijsalert instellen. Als jouw favoriete product dan in prijs verlaagd wordt dan krijg je een mailtje.

Kruidvat en Lidl deals

Houd de Kruidvat ook goed in de gaten. Zij verkopen veel speelgoed en stunten af en toe met de prijzen en andere aanbiedingen. Ook Lidl-shop heeft een speelgoedafdeling voor de decemberperiode waar je met name online veel leuke decemberdeals kunt scoren.

Tweedehands

Ook tweedehands kun je leuke parels scoren en ja, daar kunnen ook nieuwe dingen tussen zitten. Als bijvoorbeeld een kind ooit iets heeft gekregen maar daar nooit mee heeft gespeeld kunnen de ouders dit verkopen of naar de kringloop brengen. Als jij dit dat koopt is het in principe nieuw ook al koop je het tweedehands. Op die manier kun je echt leuke dingen scoren voor een klein prijsje. Vooral in zo’n dure maand is dat zeker welkom.

Verzamel het hele jaar door aanbiedingen

Je hoeft natuurlijk niet te wachten tot november om je cadeaus te scoren. Als jij al eerder in het jaar een goede deal ziet en je weet dat je iemand hier blij mee kunt maken, kun je dit natuurlijk alvast kopen. Dit heeft twee voordelen: je hebt een leuk cadeau voor een leuke prijs gescoord en daarnaast spreidt je meteen de kosten. Zo heb je niet alle kosten in november en december.

Cadeaubonnen met korting

Of je iets met korting koopt of niet, je kunt vaak zelf (extra) korting regelen door cadeaubonnen met korting te kopen via Wissel.nl. Het aanbod wisselt, maar de grote webshops komen geregeld voorbij. In deze blog legt Sabine hier meer over uit.

De juiste verkoper op bol.com

Op bol.com meerdere aanbieders hetzelfde product verkopen. Zij worden bij toerbeurt getoond in de resultaten. Als je een product bekijkt kun je naar beneden scrollen, als het product door meerdere aanbieders verkocht wordt via bol.com, dan zie je daar alle partners staan waar je dit artikel kunt kopen. En daar zitten soms flinke prijsverschillen in! Doe er je voordeel mee 🙂

Cashback

Als je aankopen doet, vergeet dan geen cashback te gebruiken. Dat kan lekker oplopen! In deze blog leg ik precies uit welke goede cashbacksites er zijn en hoe het werkt.

Heel veel succes en plezier met shoppen!

Ik ben Tiffany, moeder van 2 kids en geld is mijn hobby. Teksten schrijven is één van mijn sidehustles en een grote hobby van mij. Op mijn Instagram account Geldkwebbel deel ik van alles over sidehustles en hoe jij een sidehuste creëert die bij jou past.
De andere blogs die Tiffany voor Financequeen schreef vind je hier.

Hi, ik ben Sabine

Ik ben van jongs af aan gefascineerd door persoonlijke financiën. Hoe kun je slimmer met je geld omgaan en waarom maken mensen bepaalde keuzes zijn vragen die me altijd blijven interesseren. Toen ik bij ING ging werken leerde ik alle theorie over sparen, beleggen, hypotheken en verzekeren. En kon ik de hele dag met klanten over mijn favoriete onderwerp praten; FINANCIEN!

Op financequeen.nl geef ik inzicht om op slimme manieren met geld om te gaan op het gebied van besparen, het vergroten van je inkomen en vermogensopbouw.

Ook deel ik daar mijn ontdekkingstocht naar simpele manieren om je leven duurzamer in te richten. Dus niet; je mag nooit meer vliegen, maar wel; is er een alternatief voor het kopen van een nieuw product of kun je een duurzamere keuze maken? Het mooie is dat dat vaak hand in hand blijkt te gaan met geld besparen.

Volg Finance Queen

Wil je meer Financequeen?

Volg Financequeen op Instagram, Facebook of Pinterest.
Word lid van de online community van Financequeen of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Finance Queen

Het platform met inzicht om op slimme manieren met geld om te gaan op het gebied van besparen, het vergroten van je inkomen en vermogensopbouw.

Privacy statement
Disclaimer
Favorieten

Bedrijfsgegevens Financequeen.nl

Jan de Beijerhof 28
1191 EP Ouderkerk aan de Amstel
sabine@financequeen.nl
Kvk-nummer: 81113544

Volg Finance Queen