Dit zijn de leukste schoencadeaus

De decembermaand staat vaak in het teken van het geven en krijgen van cadeaus, maar zelfs kinderen hebben tegenwoordig zoveel spullen dat het lastig is om (schoen)cadeaus te verzinnen. Je wil ze niet nog meer van hetzelfde geven, maar je wil wel dat ze blij zijn en dat de schoencadeaus een beetje betaalbaar blijven. Tijd voor een overzicht van de leukste schoencadeaus!

Iets te lezen

Geef ze een leuk tijdschrift of boek. Vooral als je je kind wil stimuleren om te lezen is een boek een perfect cadeau! Voor lezers in groep 4/5 is dit een leuke serie. Mijn zoon is nogal geïnteresseerd in vlaggen, dus dit boek ligt waarschijnlijk bij ons onder de schoorsteen. Denk verder aan puzzel- of doeboeken. Zelf zit ik te azen op dit puzzelboek, maar ik vind ‘m wat prijzig. Ik wacht nu tot ie weer beschikbaar is bij Boekenbalie. Dat laatste is sowieso een bespaartip!

Lees ook eens: Adventskalenders: zo scoor jij de beste koopjes

Zoetigheid

Chocola is natuurlijk een bekende; van munten tot chocolade-sinterklazen. Denk ook eens aan lekker zoet broodbeleg wat je normaal niet koopt, zoals bijzonder hagelslag met exotische dingetjes erin.
Ik kocht altijd een flesje bij de Hema met ingrediënten om zelf chocolademelk te maken, maar zie ‘m nu niet staan. In supermarkten, drogisterijen en warenhuizen is er natuurlijk voldoende aanbod met allerlei lekkers.

Beauty

Veel kinderen maak je blij met beautyspulletjes zoals nagellak, make-up of een gezichtsmasker. Denk ook eens aan een bruisbal, als je een bad hebt natuurlijk, of mini verzorgingsproducten zoals handcrème. Een lekkere douchegel, Labello en haarfrutsels maken het rijtje compleet.

Kleine cadeaus

Pokemonkaarten zijn natuurlijk de droom van menig kind en naar mijn mening een prima schoencadeau. Is jouw kind gek op knutselen, dan is hier natuurlijk voldoende voor te bedenken.
Wij houden erg van spelletjes en de pocketspellen van 999 games zijn ideale schoencadeaus. Zeker als er meer kinderen in een gezin zijn is dit een leuk cadeau om te delen.

Cadeaubon

Voor iets oudere kinderen vind ik een cadeaubon een heel geschikt cadeau. Voor de bioscoop, McDonalds of de lokale snackbar. Of voor een favoriete winkel zoals Kruidvat of Hema. Of een Playstation giftcard of iets soortgelijks voor andere spelcomputers.

Schrijfwaren

Veel kinderen kunnen helemaal opgaan in een bulletjournal of mooi notitieboek. In die lijn kun je ook denken aan uitgumbare pennen en kneedgum. Kijk gewoon eens bij de HEMA en je vindt vanalles!

En vergeet niet; het hoeft niet zo gek! Dit hoort ook een beetje bij financiële opvoeding als je het mij vraagt; tevreden kunnen zijn met kleine cadeaus!

Deze blogs vind je vast ook interessant

7 dingen die je kind moet leren over geld
Leer je kind sparen met deze tips
Niet getrouwde ouders opgelet!
Zo leer je je kind van jongs af aan beleggen

Disclaimer

Dit artikel kan affiliatelinks bevatten waarvoor Financequeen mogelijk een vergoeding ontvangt. Uiteraard heb jij hier geen nadeel van.

Hi, ik ben Sabine

Ik ben van jongs af aan gefascineerd door persoonlijke financiën. Hoe kun je slimmer met je geld omgaan en waarom maken mensen bepaalde keuzes zijn vragen die me altijd blijven interesseren. Toen ik bij ING ging werken leerde ik alle theorie over sparen, beleggen, hypotheken en verzekeren. En kon ik de hele dag met klanten over mijn favoriete onderwerp praten; FINANCIEN!

Op financequeen.nl geef ik inzicht om op slimme manieren met geld om te gaan op het gebied van besparen, het vergroten van je inkomen en vermogensopbouw.

Ook deel ik daar mijn ontdekkingstocht naar simpele manieren om je leven duurzamer in te richten. Dus niet; je mag nooit meer vliegen, maar wel; is er een alternatief voor het kopen van een nieuw product of kun je een duurzamere keuze maken? Het mooie is dat dat vaak hand in hand blijkt te gaan met geld besparen.

Volg Finance Queen

Wil je meer Financequeen?

Volg Financequeen op Instagram, Facebook of Pinterest.
Word lid van de online community van Financequeen of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Finance Queen

Het platform met inzicht om op slimme manieren met geld om te gaan op het gebied van besparen, het vergroten van je inkomen en vermogensopbouw.

Privacy statement
Disclaimer
Favorieten

Bedrijfsgegevens Financequeen.nl

Jan de Beijerhof 28
1191 EP Ouderkerk aan de Amstel
sabine@financequeen.nl
Kvk-nummer: 81113544

Volg Finance Queen