Enquêtewebsites, welke zijn goed?

Je zal niet rijk worden met het invullen van enquêtes, maar het is wel een leuke side hustle om een extra zakcentje bij te verdienen op momenten dat je even niets te doen hebt. Vul bijvoorbeeld een vragenlijst in terwijl je in de wachtkamer van de tandarts zit, terwijl je kind zwemles heeft of als je in de trein zit.

Met werken verdien je meer in dezelfde tijd, maar met doelloos scrollen op dode momenten verdien je helemaal niets, dus maak snel een account aan bij onderstaande enquêtewebsites en begin meteen met geld verdienen met enquêtes.

Alle sites die we hier noemen zijn door ons zelf getest, waardoor we weten dat ze betrouwbaar zijn.

Ipsos iSay

Ipsos iSay wint momenteel flink aan terrein in de wereld van geld verdienen met enquêtes. Voorheen heette het alleen Ipsos.
Ipsos iSay werkt wereldwijd en betaalt uit in cadeaubonnen en vouchers. Er is veel aanbod en de tarieven zijn goed.

Je ontvangt direct 50 punten na aanmelding.

GFK

GFK is een heel groot marktonderzoeksbureau. Je kunt het zo gek niet bedenken, of GFK doet er onderzoek naar.
Je kunt bij GFK punten verdienen door enquêtes in te vullen, maar bijvoorbeeld ook door je boodschappen door te geven of te registreren naar welke televisieprogramma’s je kijkt.

Een paar keer per jaar kun je worden uitgenodigd voor grotere onderzoeken. De punten die je verdient kun je in de cadeaushop inwisselen voor cadeaubonnen van bijvoorbeeld Bol.com.
Kassabonnen inscannen gaat via een aparte app die je hier downloadt

Lifepoints

Ook Lifepoints is een betrouwbare enquêtesite. Je vindt er regelmatig nieuwe enquêtes die je in kunt vullen en ze betalen best goed. Als beloning krijg je LifePoints die je later kunt inwisselen voor geld of cadeaubonnen.
De site is overzichtelijk en na aanmelding ontvang je direct 10 Lifepoints!

YouGov

YouGov is een Brits bureau dat wereldwijd opereert. Je ontvangt enquêtes via de mail waar je direct mee aan de slag kunt gaan.
Je kunt je laten uitbetalen in cadeaubonnen of het cash over laten maken.

Toluna 

Ook Toluna is een betrouwbare website om enquêtes in te vullen. Toluna bestaat net als Euroclix al heel lang en heeft interessante vragenlijsten. Als je start ontvang je direct 500 welkomstpunten.
Je verdient punten door enquêtes in te vullen, maar ook door spelletjes te spelen.

PanelWizard

PanelWizard is een persoonlijke favoriet. Helaas bieden ze niet vaak enquêtes aan, maar ze betalen wel heel goed. Voor elke beantwoorde vraag ontvang je namelijk 10 cent. Dat is heel veel in de wereld van online geld verdienen met enquêtes. Je opgebouwde saldo wordt twee keer per jaar automatisch op je rekening gestort.

Extra leuk: je ontvangt 1 euro als je je registreert.

Factsnapp

Factsnapp is het zusje van PanelWizard en werkt dan ook volgens exact dezelfde voorwaarden. De handige geeft het meteen aan als er een nieuwe vragenlijst voor je klaarstaat.

Extra leuk: je ontvangt 1 euro als je je registreert.

Attapoll

Attapoll werkt door middel van een handige app. In deze app vind je dagelijks nieuwe enquêtes en je kunt vooraf zien wat de vergoeding zal zijn. Attapoll is niet de best betalende app als het gaat om enquêtes invullen, maar wel heel gebruiksvriendelijk. Als je nu een account aanmaakt, krijg je alvast 40 cent cadeau.

Euroclix

Euroclix is een website waar je zowel enquêtes in kunt vullen als cashback kunt krijgen op je online aankopen. Euroclix bestaat al heel lang, heeft een prima klantenservice en betaalt netjes uit. Doorsparen loont hier, want hoe langer je doorspaart, hoe meer je clix waard worden.
In deze blog lees je alles over Euroclix en in deze over de interessante Euroclix-creditcard.

Deze blogs vind je vast ook interessant

Sabine’s favoriete manieren om geld te besparen
7 vragen over indexbeleggen beantwoord
12 manieren om duurzaam te besparen
Dit zijn de voordelen van beleggen op de lange termijn

Disclaimer

In dit artikel worden affiliatelinks gebruikt waarvoor Financequeen mogelijk een vergoeding ontvangt.

Wil je meer Financequeen?

Volg Financequeen op Instagram, Facebook of Pinterest.
Word lid van de online community van Financequeen of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Over Lydia

Lydia is makelaar van beroep en heeft twee jonge kinderen. Daarnaast werkt zij als tekstschrijver en belegt zij samen met haar man in vastgoed, ETF’s en aandelen met als doel het behalen van financiële vrijheid. Ze heeft dus een passie voor financiën en voor vastgoed, en ze deelt haar kennis graag met anderen! De andere blogs van Lydia vind je hier.

Hi, ik ben Sabine

Ik ben van jongs af aan gefascineerd door persoonlijke financiën. Hoe kun je slimmer met je geld omgaan en waarom maken mensen bepaalde keuzes zijn vragen die me altijd blijven interesseren. Toen ik bij ING ging werken leerde ik alle theorie over sparen, beleggen, hypotheken en verzekeren. En kon ik de hele dag met klanten over mijn favoriete onderwerp praten; FINANCIEN!

Op financequeen.nl geef ik inzicht om op slimme manieren met geld om te gaan op het gebied van besparen, het vergroten van je inkomen en vermogensopbouw.

Ook deel ik daar mijn ontdekkingstocht naar simpele manieren om je leven duurzamer in te richten. Dus niet; je mag nooit meer vliegen, maar wel; is er een alternatief voor het kopen van een nieuw product of kun je een duurzamere keuze maken? Het mooie is dat dat vaak hand in hand blijkt te gaan met geld besparen.

Volg Finance Queen

Finance Queen

Het platform met inzicht om op slimme manieren met geld om te gaan op het gebied van besparen, het vergroten van je inkomen en vermogensopbouw.

Privacy statement
Disclaimer
Favorieten

Bedrijfsgegevens Financequeen.nl

Jan de Beijerhof 28
1191 EP Ouderkerk aan de Amstel
sabine@financequeen.nl
Kvk-nummer: 81113544

Volg Finance Queen