Extra geld: hoge cashback via Cashback XL

Extra geld, wie wil dat nou niet? Er is een hele simpele manier om wat extra geld te verdienen, zonder dat jij daar heel veel moeite voor hoeft te doen. Je bent misschien al bekend met cashbacksapps om cashbacks te krijgen op je boodschappen, maar dit gaat vaak om gratis producten of hele kleine bedragen. Er zijn ook manieren om grotere cashbacks binnen te slepen. En dan hebben we het over bedragen die echt zoden aan de dijk zetten. Hoe? Door gebruik te maken van de hoge cashbacks via CashbackXL.

Hoe werkt cashback via CashbackXL?

CashbackXL werkt eigenlijk heel simpel: je maakt een account aan en vanaf dat moment kun je profiteren van cashbacks bij alle bedrijven die aangesloten zijn bij CashbackXL. En als je nu een account aanmaakt krijg je ook nog eens je eerste 2,50 euro cadeau, dus dat is alvast een lekker begin.

Vergelijk je Rijk banner

Die cashbacks krijg je bij heel veel bedrijven in veel verschillende sectoren. Elke keer dat je online geld uitgeeft moet je even checken of de partij waarbij jij iets gaat kopen of afnemen is aangesloten bij CashbackXL. Is dat het geval, dan doe je je aankoop via de link die op de site staat. Nadat de transactie is afgerond en goedgekeurd (dit kan heel snel gaan, maar het kan soms ook maanden duren), krijg jij je cashback in je account gestort.

Je kunt ervoor kiezen het bedrag dat in je account staat op je rekening uit te laten keren, of je kunt er cadeaubonnen van kopen. In dat laatste geval is je geld nog meer waard. Dus als er cadeaubonnen bij zitten van webwinkels waar jij toch al iets zou gaan kopen dan is dat een slimme keuze.

Hoe krijg je de hoogste cashbacks?

De hoogste cashbacks die je kunt krijgen via CashbackXL zijn die op de grootste aankopen. De meeste cashbacks zijn namelijk een percentage van het bedrag dat je uitgeeft bij de aangesloten webshop. En dan hebben we het niet alleen over boeken, kleding en speelgoed, maar ook over grotere aankopen, zoals meubels of een vakantie.

Je krijgt (op moment van schrijven) bijvoorbeeld 5,5% bij Belvilla en 8% als je via CashbackXL een huurauto huurt bij Avis. En dit zijn nog maar een paar voorbeelden, want er zijn nog veel meer aanbieders.

Wissel.nl

Cashbacks op overstappen

Daarnaast kan het overstappen van verzekeraar, energieleverancier of telecomprovider je ook hele leuke bedragen aan cashback opleveren. Voor overstappen krijg je vrijwel altijd een vast bedrag aan cashback, die in uitzonderlijke gevallen op kunnen lopen tot wel 50 euro!
Als je slim bent stap je natuurlijk sowieso al elk jaar over van zorgverzekering en energiemaatschappij (mits dat lonend is voor jou natuurlijk) en vergelijk je regelmatig je verzekeringen en andere contracten. Je kunt door over te stappen namelijk flink besparen op je vaste lasten, en door over te stappen via CashbackXL kun je dus dubbel geld verdienen!

Cadeaubonnen kopen met cashback

Je kunt bij CashbackXL dus je tegoed uit laten betalen in cadeaubonnen, maar je kunt er ook gewoon cadeaubonnen kopen met cashback. Bol.com bijvoorbeeld, is niet aangesloten bij CashbackXL, maar je kunt er wel een cadeaubon van kopen, waarop je 4% cashback krijgt. Dit wordt in je CashbackXL account gestort. Vervolgens kun je die cadeaubon gebruiken om een aankoop te doen bij Bol.com.

Wil je profiteren van dubbele cashback? Meld je dan ook aan bij andere cashbacksites, zoals Euroclix en Shopbuddies. Bol.com is bijvoorbeeld wel aangesloten bij Euroclix. Je kunt dus via Euroclix je bestelling doen en dan betalen met de cadeaubon die je hebt gekocht via CashbackXL. Zo krijg je dubbele korting op je online aankoop.
Je leest alles over cashback in deze blog. Via Euroclix kun je ook sparen door hun interessante creditcard te gebruiken!

Deze blogs vind je vast ook interessant

Enquêtewebsites, welke zijn goed?
Side hustles: hoe vind je iets wat bij je past?
Waarom je zou moeten beleggen voor de studie van je kind
Zo scoorde ik 125 euro bonus en ook nog rendement!

Disclaimer

In dit artikel worden affiliatelinks gebruikt waarvoor Financequeen mogelijk een vergoeding ontvangt.

Wil je meer Financequeen?

Volg Financequeen op Instagram, Facebook of Pinterest.
Word lid van de online community van Financequeen of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Over Lydia

Lydia is makelaar van beroep en heeft twee jonge kinderen. Daarnaast werkt zij als tekstschrijver en belegt zij samen met haar man in vastgoed, ETF’s en aandelen met als doel het behalen van financiële vrijheid. Ze heeft dus een passie voor financiën en voor vastgoed, en ze deelt haar kennis graag met anderen! De andere blogs van Lydia vind je hier.

Hi, ik ben Sabine

Ik ben van jongs af aan gefascineerd door persoonlijke financiën. Hoe kun je slimmer met je geld omgaan en waarom maken mensen bepaalde keuzes zijn vragen die me altijd blijven interesseren. Toen ik bij ING ging werken leerde ik alle theorie over sparen, beleggen, hypotheken en verzekeren. En kon ik de hele dag met klanten over mijn favoriete onderwerp praten; FINANCIEN!

Op financequeen.nl geef ik inzicht om op slimme manieren met geld om te gaan op het gebied van besparen, het vergroten van je inkomen en vermogensopbouw.

Ook deel ik daar mijn ontdekkingstocht naar simpele manieren om je leven duurzamer in te richten. Dus niet; je mag nooit meer vliegen, maar wel; is er een alternatief voor het kopen van een nieuw product of kun je een duurzamere keuze maken? Het mooie is dat dat vaak hand in hand blijkt te gaan met geld besparen.

Volg Finance Queen

Finance Queen

Het platform met inzicht om op slimme manieren met geld om te gaan op het gebied van besparen, het vergroten van je inkomen en vermogensopbouw.

Privacy statement
Disclaimer
Favorieten

Bedrijfsgegevens Financequeen.nl

Jan de Beijerhof 28
1191 EP Ouderkerk aan de Amstel
sabine@financequeen.nl
Kvk-nummer: 81113544

Volg Finance Queen