Extra geld via Euroclix; zo werkt het

Euroclix is een website waarmee je op een aantal manieren clix kunt verdienen. Die clix kun je omzetten in geld en uit laten betalen op je bankrekening. Hoe je via Euroclix extra geld verdient en hoe het zit met het uitbetalen via Euroclix lees je in deze blog.

Uitbetaling Euroclix

Via Euroclix spaar je zogenaamde clix. Clix zet je om in euro’s en die kun je laten uitbetalen op je bankrekening. De opbouw van clix gaat via een staffel. Hoe langer je doorspaart, hoe meer je clix waard worden. In de tabel hieronder zie je duidelijk hoe dat zit. Bij het uitbetalen van clix maak je dus een afweging tussen snel geld op de korte termijn en langer wachten voor meer rendement.
Ik vind het heel leuk op clix uit te laten betalen en daar iets moois van te kopen of doen. Het is tenslotte gratis geld, dus onverantwoorde dingen doen mag. Hoewel ik je uiteraard niet tegenhoud als je bijvoorbeeld je pensioen wil aanvullen met dit bedrag ;).

Clix verdienen

Je kunt op een aantal verschillende manieren Clix verdienen via Euroclix. Mijn favoriete manieren zijn cashback en de Euroclix creditcard. Daarnaast kun je clix verdienen door vragenlijsten in te vullen, nieuwe leden te introduceren en mee te spelen met de loterij. Ook verdien je clix door je profielkenmerken in te vullen.

Cashback via Euroclix

Via Euroclix kun je cashback op je aankopen krijgen. Hoe werkt dit? Je gaat naar de website van Euroclix, logt (automatisch) in en zoekt de betreffende webshop op. Via euroclix word je doorgeleid naar de webshop en je doet je bestelling. Euroclix wordt door de webshop beloond voor het aanbrengen van jou als klant en krijgt een bedrag of percentage van jouw orderbedrag. Een deel van die aanbrengvergoeding wordt in jouw account bijgeschreven als clix.
Binnen Euroclix zie je hoeveel clix je ontvangt met jouw bestelling. Al is het soms wel even rekenen. Bij Bol.com verschilt het bijvoorbeeld per productcategorie. Goed om te weten; niet elke webshop heeft een overeenkomst met Euroclix, bij die webshops kun je dus geen clix verdienen. Duizenden webshops hebben wel een overeenkomst, dus de kans dat er iets voor je bij zit is bijna 100%.

Clix assistent

Om te zorgen dat je nooit cashback vergeet te claimen kun je de clix assistent installeren. Je stelt een extensie in op je browser en krijgt vanzelf een melding als je een website bezoekt waarbij je ook cashback kunt scoren. Bij je eerste gebruik van clix assistent ontvang je 25 clix extra.

De Euroclix-Creditcard

Via Euroclix kun je een creditcard aanvragen. Het is een gewone Mastercard via ICS Cards. Het aanvragen en de voorwaarden zijn dus ook vergelijkbaar met andere creditcards.
Met de Euroclix creditcard verdien je clix met elke aankoop die je doet. Zodra jij een betaling met je creditcard doet betaalt de ontvanger een bedrag aan de creditcardmaatschappij. Dit gebeurt overigens bij alle creditcards. Een deel van die opbrengst ontvang jij in de vorm van clix.
Als je de creditcard aanvraagt ontvang je 100 clix. En per transactie ontvang je 2 clix per 10 euro die je besteed. Dit krijg je een keer per maand automatisch bijgeschreven in je Euroclix-account.
Ik heb de Euroclix-creditcard sinds een half jaar en dat heeft mijn aantal clix een enorme boost gegeven. Ik gebruik de creditcard bij alles wat ik online bestel en daarnaast in horeca, op vakantie en in bouwmarkten. En die laatste bezoek ik nogal eens in verband met onze enorme verbouwing 😉
Het eerste jaar is de creditcard gratis en vanaf het tweede jaar betaal je 15 euro per jaar. Er zijn weinig tot geen creditcards die zo goedkoop zijn. In deze blog lees je alles over de Euroclix-creditcard!

Clix verdienen door het invullen van vragenlijsten

Als je je profiel invult met kenmerken over jouw persoonlijke situatie ontvang je direct al clix. Eens in de zoveel tijd kun je je gegevens updaten, wederom in ruil voor clix. Hoe completer je profiel, hoe vaker je uitgenodigd zal worden om je mening te geven door vragenlijsten in te vullen. De ene vragenlijst is langer dan de andere en het aantal clix dat je ontvangt verschilt ook. Vooraf weet je uiteraard waar je aan toe bent.
Deze manier kan een leuk zakcentje opleveren, maar de vergoeding is niet hoog in verhouding tot de tijd die het kost. Daarentegen is het flexibel, ben je nergens toe verplicht en kun je verloren momenten gebruiken om vragenlijsten in te vullen.

De Euroclix-loterij

Dagelijks kun je gratis meespelen met een loterij waarbij je tot 500 clix kunt verdienen. Geen hoge opbrengst, maar als je toch op de site van Euroclix zit, kun je je gratis lot net zo goed even activeren.
Daarnaast is er een loterij waarbij je clix kunt inzetten met de kans om meer clix te verdienen en kun je uitslagen van sportwedstrijden voorspellen. Puur gokken natuurlijk, ook al is het met clix. Wat mij betreft blijft iedereen hier ver van verwijderd.

Nieuwe leden aanbrengen

Als je een nieuw lid bij Euroclix aanbrengt krijg je 150 clix. Daarnaast ontvang je 10% van het aantal clix dat het nieuwe lid verdient. Het nieuwe lid heeft hier geen nadeel van. Het loont dus om mensen te wijzen op het bestaan van Euroclix en te zorgen dat ze hier actief mee aan de slag gaan.

Slim combineren

Het leuke is dat je cashback ontvangt over het totale orderbedrag in een deelnemende webshop terwijl je zelf met korting kunt kopen. Dit doe je door een cadeaukaart met korting te kopen via Wissel.nl. Het aankoopbedrag in de webshop blijft gelijk, maar je hebt toch korting geregeld.

Voorbeeld:

Je koopt voor 100 euro bij Bol.com. Via Wissel.nl koop je de bol.com bon met 5% korting. Daar heb je dus maar 95 euro voor betaald. Het orderbedrag bij bol.com is 100 euro, jij betaalt 100 euro via je cadeaubon en je krijgt cashback over 100 euro.

Veel verschillende manieren dus om clix te verzamelen! Wil je ook starten met clix sparen via Euroclix? Open dan hier je account!

In deze blog gebruik ik mijn vriendenlink waardoor ik een vergoeding krijg als jij start met Euroclix.

Hi, ik ben Sabine

Ik ben van jongs af aan gefascineerd door persoonlijke financiën. Hoe kun je slimmer met je geld omgaan en waarom maken mensen bepaalde keuzes zijn vragen die me altijd blijven interesseren. Toen ik bij ING ging werken leerde ik alle theorie over sparen, beleggen, hypotheken en verzekeren. En kon ik de hele dag met klanten over mijn favoriete onderwerp praten; FINANCIEN!

Op financequeen.nl geef ik inzicht om op slimme manieren met geld om te gaan op het gebied van besparen, het vergroten van je inkomen en vermogensopbouw.

Ook deel ik daar mijn ontdekkingstocht naar simpele manieren om je leven duurzamer in te richten. Dus niet; je mag nooit meer vliegen, maar wel; is er een alternatief voor het kopen van een nieuw product of kun je een duurzamere keuze maken? Het mooie is dat dat vaak hand in hand blijkt te gaan met geld besparen.

Volg Finance Queen

Wil je meer Financequeen?

Volg Financequeen op Instagram, Facebook of Pinterest.
Word lid van de online community van Financequeen of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Finance Queen

Het platform met inzicht om op slimme manieren met geld om te gaan op het gebied van besparen, het vergroten van je inkomen en vermogensopbouw.

Privacy statement
Disclaimer
Favorieten

Bedrijfsgegevens Financequeen.nl

Jan de Beijerhof 28
1191 EP Ouderkerk aan de Amstel
sabine@financequeen.nl
Kvk-nummer: 81113544

Volg Finance Queen