Geld verdienen door cashback

Cashback is een mooie manier om extra te verdienen. Klinkt mooi toch? En dat is het ook. Het gaat natuurlijk om aankopen die je toch al zou doen, dus zo’n extra cashback is dan een mooi extraatje. De ene cashback website geeft meer terug dan de ander, dus je doet er goed aan om ze even met elkaar te vergelijken voordat je een aankoop doet. Lees gauw verder als je erachter wilt komen hoe jij geld kunt verdienen door cashback.

Hoe werkt een cashback website?

Een cashback website is makkelijk in gebruik, je moet alleen even weten hoe het precies in zijn werk gaat. Je gaat als eerst naar zo’n cashback website, hieronder lees je welke opties er zijn. Vervolgens zoek je op deze website naar de webwinkel waar jij een aankoop wil doen. Heb je ‘m gevonden? Ga dan via die link naar de betreffende webshop. Klik de site tussendoor niet weg, anders verbreek je deze speciale link. Je kunt nu je aankopen doen op de website zoals je gewend bent. Na jouw aankoop krijg je automatisch bericht en na een bepaalde tijd wordt jouw cashback bijgeschreven op jouw account. Wel een tip: ga niet extra aankopen doen voor de cashback. 😉

Cashback XL

Een goede cashbacksite is Cashback XL. Zij geven in vergelijking tot andere cashbacksites hoge commissies. Helaas geven ze geen cashback op aankopen via Bol.com, maar wel voor veel andere webshops. Ik bestel regelmatig bij Body & Fit en via Cashback XL krijg je 7% cashback! Dat is een leuk percentage, zonde als je dit laat liggen. Bestellen zou je toch al doen.

Woolsocks

Woolsocks is een vrij nieuwe speler. Deze app heeft wat bijzondere mogelijkheden. Je kunt via deze app namelijk ook cashback verdienen op je offline aankopen! Normaliter ga je via een cashbacklinkje naar een webshop en zo verdien je cashback.
Als je ook offline cashback wil verdienen, dan koppel je je bankrekening aan Woolsocks. Zo monitoren ze jouw uitgaven en verdien je ook cashback, bijvoorbeeld op je boodschappen. Woolsocks heeft overigens een zeer zware bankvergunning, dus met de betrouwbaarheid zit het wel goed.

Shopbuddies

Een andere cashbackwebsite is Shopbuddies en in tegenstelling tot Cashback XL, geeft Shopbuddies wel een cashback voor aankopen bij Bol.com. Afhankelijk van de categorie krijg je 3% of 4% cashback. Als je vaak bij Bol.com winkelt, tikt het lekker aan.

Scoupy

Scoupy is een app die je kunt downloaden en je kunt er verschillende dingen mee. Je kunt via hen boodschappen gratis of met korting scoren. Hoe dat in zijn werk gaat is simpel: je koopt het product, scant de kassabon in de app en je krijgt vervolgens het aankoopbedrag helemaal of deels terug. Naast deze cashback, kun je nog meer met Scoupy. Je kunt je bankrekening koppelen en zo stickers sparen met elke bon. Als je een aankoop pint en daarna de bon scant in de app, krijg je hiervoor stickers. Is je stickerkaart vol, krijg je 1 euro op je rekening gestort én je krijgt een ticket om mee te doen met prijzen. Toch leuk, de bon zou je anders weggegooid hebben.

Euroclix

Euroclix is ook een leuke manier om geld te verdienen door cashback. Deze site biedt ook de mogelijkheid om cashback te krijgen op aankopen. Daarnaast kun je met Euroclix extra geld verdienen door enquêtes in te vullen of nieuwe leden aan te brengen. Je kunt jouw gespaarde geld al vanaf 10 euro uit laten betalen, maar je wordt beloond als je doorspaart. Bij elke ‘mijlpaal’ krijg je een hogere vergoeding. In deze blog lees je meer over Euroclix.

Xgratis

Via de website xgratis vind je gratis producten. Dit kunnen tickets zijn voor films, festivals, puzzelboekjes, gratis samples van een bepaald product. Erg leuk om af en toe op te kijken! Ik krijg via deze website één keer in het half jaar een puzzelboek cadeau. Ze hopen daarna natuurlijk dat je een abonnement afneemt, maar je bent niks verplicht.

Cashback Korting

En de laatste website om geld te verdienen door cashback is Cashback Korting. Ook met deze website kun je extra geld verdienen door enquêtes in te vullen. De vergoedingen voor een cashback liggen bij sommige webwinkels iets lager dan de andere cashbackwebsites, dus vergelijk ze even voordat je een aankoop doet!
Bij deze website krijg je wel direct 7,50 euro startgeld. Je moet het dan wel aanvullen tot 20 euro tot je het uit kunt laten betalen.

 

Ik ben Tiffany, moeder van 2 kids en geld is mijn hobby. Teksten schrijven is één van mijn sidehustles en een grote hobby van mij. Op mijn Instagram account Geldkwebbel deel ik van alles over sidehustles en hoe jij een sidehuste creëert die bij jou past.
De andere blogs die Tiffany voor Financequeen schreef vind je hier.

Hi, ik ben Sabine

Ik ben van jongs af aan gefascineerd door persoonlijke financiën. Hoe kun je slimmer met je geld omgaan en waarom maken mensen bepaalde keuzes zijn vragen die me altijd blijven interesseren. Toen ik bij ING ging werken leerde ik alle theorie over sparen, beleggen, hypotheken en verzekeren. En kon ik de hele dag met klanten over mijn favoriete onderwerp praten; FINANCIEN!

Op financequeen.nl geef ik inzicht om op slimme manieren met geld om te gaan op het gebied van besparen, het vergroten van je inkomen en vermogensopbouw.

Ook deel ik daar mijn ontdekkingstocht naar simpele manieren om je leven duurzamer in te richten. Dus niet; je mag nooit meer vliegen, maar wel; is er een alternatief voor het kopen van een nieuw product of kun je een duurzamere keuze maken? Het mooie is dat dat vaak hand in hand blijkt te gaan met geld besparen.

Volg Finance Queen

Gratis inpaklijst
Gratis inpaklijst
Wil je meer Financequeen?

Volg Financequeen op Instagram, Facebook of Pinterest.
Word lid van de online community van Financequeen of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Finance Queen

Het platform met inzicht om op slimme manieren met geld om te gaan op het gebied van besparen, het vergroten van je inkomen en vermogensopbouw.

Privacy statement
Disclaimer
Favorieten

Bedrijfsgegevens Financequeen.nl

Jan de Beijerhof 28
1191 EP Ouderkerk aan de Amstel
sabine@financequeen.nl
Kvk-nummer: 81113544

Volg Finance Queen