Is Woolsocks betrouwbaar?

Je hebt vast al eens gehoord van Woolsocks, een platform dat niet alleen belooft om je te helpen bij het besparen op je uitgaven door je meer inzicht te geven, maar je zelfs geld toe geeft op de aankopen die je doet. Je kunt met Woolsocks veel geld verdienen, onder andere door je kassabonnen te uploaden, cadeaukaarten te kopen met korting en mee te doen aan diverse cashback opties.

Voor bepaalde functies is het nodig je bankgegevens te koppelen, wat voor veel mensen best een hele stap is. Het is dan ook niet gek als je je afvraagt: Hoe betrouwbaar is Woolsocks? In een eerdere blog legden we je al uit hoe de app werkt, maar vandaag gaan we eens kijken hoe betrouwbaar Woolsocks is, zodat je zelf kunt bepalen of en hoe je gebruik wil gaan maken van deze cashback app.

Koppeling van je bankgegevens

Om optimaal gebruik te maken van Woolsocks is het nodig om je bankgegevens te koppelen. Je kunt de app ook gebruiken zonder die koppeling, maar dan kun je geen gebruik maken van automatische cashbacks, en dat is nu net wat de app zo lucratief maakt. Door middel van automatische cashbacks krijg je namelijk cashback op je offline aankopen, dus aankopen die je gewoon in de winkel doet. Hierdoor bouw je ongemerkt een leuk spaarpotje op. Maar is dat dan wel veilig? Je wil immers niet dat je bankgegevens zomaar op straat belanden.

Woolsocks maakt gebruik van een solide infrastructuur voor bankkoppelingen. De koppeling met je bankrekening wordt uitgevoerd met de hoogste mate van beveiliging, en maakt gebruik van een PSD2-verbinding, wat betekent dat jij zelf je bank machtigt om gegevens naar Woolsocks te verzenden. En zo’n PSD2-vergunning krijg je niet zomaar kan ik je verzekeren. Daar zijn zeer zware eisen en regels aan gekoppeld.
Woolsocks heeft alleen toegang tot jouw banktransacties. Hieraan worden de cashbackvergoedingen gekoppeld. Bovendien beschikt Woolsocks over de juiste bankvergunningen en voldoet het aan alle geldende regelgeving, wat de betrouwbaarheid van het platform waarborgt.

Banner 728x90

Waar komt Woolsocks vandaan?

Woolsocks is een Zwitsers bedrijf en heeft snel aan populariteit gewonnen in verschillende landen in Europa, vanwege zijn unieke aanpak om consumenten te helpen geld te besparen én te verdienen tijdens het winkelen. Woolsocks is recent gefuseerd met het bekende Scoupy, een gerenommeerd platform voor cashbacks en aanbiedingen. Dit heeft Woolsocks in staat gesteld het aanbod uit te breiden en een breder scala aan mogelijkheden te bieden aan gebruikers.

De samensmelting tussen Woolsocks en Scoupy heeft geleid tot een versterkte gebruikerservaring, waarbij cashback, kortingen en aanbiedingen naadloos worden geïntegreerd om gebruikers een veelzijdige en waardevolle service te bieden. Naast het waarborgen van veiligheid en regelgeving, heeft Woolsocks een transparante benadering naar zijn gebruikers toe. De klantenservice is daar een belangrijk onderdeel van. Voor vragen kun je altijd bij hen terecht.

Lees ook eens: Zo doe je al je online aankopen met driedubbele korting

Doe altijd zelf onderzoek

Veel tevreden gebruikers zijn je dan ook al voorgegaan. Maar hoe betrouwbaar Woolsocks ook lijkt te zijn, het is natuurlijk altijd heel belangrijk en slim om zelf onderzoek te doen voordat je persoonlijke, en vooral financiële, informatie deelt op welk platform dan ook.

Gratis cadeaubonnen om weg te geven

Speciaal voor nieuwe klanten van Scoupy of Woolsocks is er nu een exclusieve kans om te profiteren van gratis cadeaubonnen ter waarde van 10 tot 25 euro voor populaire winkelketens zoals HEMA, Action, Blokker, Hunkemöller en Zeeman. Het aanbod van winkels verschilt. Momenteel zijn ook veel supermarkten, Bol en Amazon beschikbaar, maar dit kan elk moment wijzigen. Wil je graag een van deze bonnen bemachtigen? Stuur dan een e-mail naar info@financequeen.nl en noem daarin een aantal winkels waar je eventueel interesse in hebt. We zullen altijd proberen een bon van jouw voorkeur te sturen. Voorwaarde is dus wel dat je nog geen account hebt bij Scoupy of Woolsocks, anders kun je de cadeaubon niet gebruiken.
De cadeaubon is alleen online in te wisselen en je moet je bankrekening koppelen aan Woolsocks om een cadeaubon te kunnen claimen.

Woolsocks gebruiken zonder koppeling van je bankgegevens

Woolsocksis dus een leuke en betrouwbare app om meer grip te krijgen op je financiën en om een extra zakcentje te verdienen in de vorm van cashbacks op je aankopen. Mocht je het nog altijd niet vertrouwen, dan kun je ook gebruikmaken van de app zonder je bankgegevens te koppelen. Je kunt dan alleen niet van alle functionaliteiten gebruik maken, zoals het meer inzicht krijgen in je uitgaven, het opzeggen van abonnementen en automatische cashbacks op je offline aankopen.

Disclaimer

Dit artikel bevat affiliatelinks waardoor Financequeen mogelijk een vergoeding ontvangt als jij op die link klikt. Uiteraard heb jij hier geen nadeel van.

Deze blogs vind je vast ook interessant

Cashback; wat is dat eigenlijk?
De Euroclix creditcard: goedkoop en het levert geld op
10 tips om te besparen op boodschappen
Kun je beter sparen of beleggen (voor je pensioen)

Over Lydia

Lydia is makelaar van beroep en heeft twee jonge kinderen. Daarnaast werkt zij als tekstschrijver en belegt zij samen met haar man in vastgoed, ETF’s en aandelen met als doel het behalen van financiële vrijheid. Ze heeft dus een passie voor financiën en voor vastgoed, en ze deelt haar kennis graag met anderen! De andere blogs van Lydia vind je hier.

Wil je meer Financequeen of Financequeen supporten?

Vind je Financequeen leuk en wil je ons op eenvoudige wijze supporten? De blogs bevatten geregeld affiliatelinks. Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvangt Financequeen een kleine commissie. Uiteraard heb jij hier geen nadeel van. Ook kun je onze partnerlink gebruiken als je iets bij bol.com wilt bestellen. Alvast heel erg dank hiervoor!

Volg Financequeen op Instagram, Facebook of Pinterest.
Word lid van de online community van Financequeen of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Hi, ik ben Sabine

Ik ben van jongs af aan gefascineerd door persoonlijke financiën. Hoe kun je slimmer met je geld omgaan en waarom maken mensen bepaalde keuzes zijn vragen die me altijd blijven interesseren. Toen ik bij ING ging werken leerde ik alle theorie over sparen, beleggen, hypotheken en verzekeren. En kon ik de hele dag met klanten over mijn favoriete onderwerp praten; FINANCIEN!

Op financequeen.nl geef ik inzicht om op slimme manieren met geld om te gaan op het gebied van besparen, het vergroten van je inkomen en vermogensopbouw.

Ook deel ik daar mijn ontdekkingstocht naar simpele manieren om je leven duurzamer in te richten. Dus niet; je mag nooit meer vliegen, maar wel; is er een alternatief voor het kopen van een nieuw product of kun je een duurzamere keuze maken? Het mooie is dat dat vaak hand in hand blijkt te gaan met geld besparen.

Volg Finance Queen

Gratis inpaklijst
Gratis inpaklijst
Finance Queen

Het platform met inzicht om op slimme manieren met geld om te gaan op het gebied van besparen, het vergroten van je inkomen en vermogensopbouw.

Privacy statement
Disclaimer
Favorieten

Bedrijfsgegevens Financequeen.nl

Jan de Beijerhof 28
1191 EP Ouderkerk aan de Amstel
sabine@financequeen.nl
Kvk-nummer: 81113544

Volg Finance Queen