Met deze websites kun je extra geld verdienen

Het is tegenwoordig zo makkelijk om wat extra geld te verdienen, het is zonde als je hier geen gebruik van maakt! Je kunt spullen verhuren of verkopen, je kunt gratis producten scoren, je kunt een blog beginnen… de mogelijkheden zijn eindeloos! In dit artikel benoem ik een aantal websites om geld te verdienen.

Spullen verhuren via Peerby

Als jij een garage vol hebt staan met gereedschappen zoals een boormachine of stoomreiniger, kun je overwegen dit te verhuren via Peerby. Dit is een app waar je spullen kunt (uit)lenen en (ver)huren. Naast gereedschap kun je ook andere dingen aanbieden zoals partytenten, aanhangers, bartafels, tuinstoelen. Je kunt hierop zelf advertenties zetten met de spullen die jij wilt verhuren, maar als mensen naar iets op zoek zijn kunnen zij ook een oproep plaatsen. Misschien heeft iemand wel iets nodig waar jij niet aan hebt gedacht om aan te bieden. Een leuke manier om wat extra geld te verdienen. Houd er wel rekening mee dat je 15% van de opbrengst moet afstaan aan Peerby.

Auto verhuren via Snappcar

Werk je parttime en heb je je auto niet elke dag nodig? Dan kun je wellicht je auto verhuren via het platform Snappcar. Zo kun je wat extra geld verdienen aan je auto en daarnaast help je buren die af en toe een auto nodig hebben. Het platform werkt simpel; je zet je auto erop, bepaalt zelf wanneer deze verhuurt wordt en je mag zelf een dagprijs kiezen. Je houdt zelf de controle, dus dat is fijn. Huurders worden uitgebreid gescreend en daarnaast is de auto tijdens de verhuur allrisk verzekerd. Je hoeft daarnaast niet je sleutels af te staan, huurders kunnen jouw auto openen en sluiten met een app.

Spullen verkopen op Marktplaats of Vinted

Kijk eens om je heen in huis, zie je spullen die je eigenlijk niet (meer) nodig hebt? Verkoop het dan op Marktplaats of Vinted! Op die manier ruim je je huis lekker op en verdien je tegelijkertijd een zakcentje extra. Vooral kinderkleding doet het goed op Vinted. Je kunt er ook een sidehustle van maken door spullen op te knappen en weer te verkopen via Marktplaats. Kijk maar eens op Marktplaats, dit staat vol met spullen die je gratis kunt afhalen. Vervolgens kun je deze spullen opnieuw verven of op pimpen en door verkopen.

Lees ook: Geld verdienen door cashback

Storewards

Bij Storewards verdien je geld met je kassabon! Het is een app op je telefoon en hierin kun je je kassabon van de Lidl en de Aldi uploaden. De punten kun je uiteindelijk uit laten betalen.
Er zijn wekelijkse doelen per winkel en als die behaald zijn kun je je kassabon niet meer uploaden. Tip van Flip; op donderdag worden de nieuwe doelen gesteld en heb je dus gegarandeerd ruimte om je kassabon te uploaden, ook als die bon al van eerder die week is.

Gratis producten testen

Er is een aantal websites waar je je kunt aanmelden om gratis producten te testen. Bij de ene website moet je het product na de testperiode weer terug sturen, bij de andere website mag je het product overnemen in ruil voor een kleine vergoeding. Zo heb ik een paar maanden terug een starterskit voor gelnagels mogen testen. De starterskit kreeg ik toegestuurd en ik moest zelf 1 gellakje erbij bestellen voor €11,50. Na de testperiode mocht ik kiezen: de starterskit terugsturen en mijn €11,50 terug krijgen of ik mocht alles houden en dan geen geld terug. Ik koos er natuurlijk voor om de starterskit te houden en heb nu altijd mooie nageltjes.
Verder mag ik vaak verzorgingsproducten testen en deze hoef je natuurlijk nooit terug te sturen. Het is een leuke manier om aan producten te komen; je leert nieuwe producten kennen en het bespaart je geld als je het mag houden.

Wil jij ook gratis producten testen? Je kunt bij deze websites allemaal aanmelden:

  • The Insiders. Hier kun je vaak duurdere producten testen die je na de testperiode weer terug moet sturen. Maar ik heb ook wel eens kattenvoer of ijskoffie via hen mogen testen en dat mag je natuurlijk houden.
  • Reviewclub: Bij hen test je zowel duurdere dingen die je terug moet sturen en verzorgingsproducten. Ik krijg vaak bodylotion via Reviewclub.
  • Freeviews: Dit is een van mijn favoriete platformen, ik heb via hen een set voor gellak mogen testen en tegen een kleine vergoeding mocht ik alles houden.

Disclaimer

In dit artikel worden vrienden- en affiliatelinks gebruikt. Hiervoor ontvangt Financequeen mogelijk een vergoeding. Uiteraard kost jou dit niks extra.

Tiffany

Ik ben Tiffany, moeder van 2 kids en geld is mijn hobby. Teksten schrijven is één van mijn sidehustles en een grote hobby van mij. Op mijn Instagram account Geldkwebbel deel ik van alles over sidehustles en hoe jij een sidehuste creëert die bij jou past.
De andere blogs die Tiffany voor Financequeen schreef vind je hier.

Hi, ik ben Sabine

Ik ben van jongs af aan gefascineerd door persoonlijke financiën. Hoe kun je slimmer met je geld omgaan en waarom maken mensen bepaalde keuzes zijn vragen die me altijd blijven interesseren. Toen ik bij ING ging werken leerde ik alle theorie over sparen, beleggen, hypotheken en verzekeren. En kon ik de hele dag met klanten over mijn favoriete onderwerp praten; FINANCIEN!

Op financequeen.nl geef ik inzicht om op slimme manieren met geld om te gaan op het gebied van besparen, het vergroten van je inkomen en vermogensopbouw.

Ook deel ik daar mijn ontdekkingstocht naar simpele manieren om je leven duurzamer in te richten. Dus niet; je mag nooit meer vliegen, maar wel; is er een alternatief voor het kopen van een nieuw product of kun je een duurzamere keuze maken? Het mooie is dat dat vaak hand in hand blijkt te gaan met geld besparen.

Volg Finance Queen

Wil je meer Financequeen?

Volg Financequeen op Instagram, Facebook of Pinterest.
Word lid van de online community van Financequeen of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Finance Queen

Het platform met inzicht om op slimme manieren met geld om te gaan op het gebied van besparen, het vergroten van je inkomen en vermogensopbouw.

Privacy statement
Disclaimer
Favorieten

Bedrijfsgegevens Financequeen.nl

Jan de Beijerhof 28
1191 EP Ouderkerk aan de Amstel
sabine@financequeen.nl
Kvk-nummer: 81113544

Volg Finance Queen