Uit deze potjes liet ik 1.500 euro extra uitkeren

Ik ben het nieuwe jaar goed van start gegaan. Ik liet namelijk allerlei potjes uitkeren waar ik afgelopen jaar al geld in opbouwde. Wil je komend jaar ook van die lekkere potjes uit laten keren, lees dan snel verder!

De allergrootste! Euroclix, 650 euro

Hier heb ik wel langer voor gespaard dan een jaar; ik leverde 40.000 clix in die een uitbetaling van 650 euro opleverde.
Euroclix is een spaarsysteem waarbij je op verschillende manieren zogenaamde clix kunt sparen. Door gebruik te maken van cashback, enquêtes in te vullen en je creditcard te koppelen bijvoorbeeld. Hoe hoger je saldo wordt, hoe meer je clix waard worden. 1.000 clix leveren 10 euro op, dan is de waarde van een clix dus 1 cent. Bij 40.000 clix is de waarde 63% toegenomen.
Als je start met Euroclix ontvang je direct 150 clix. In deze blog lees je meer over Euroclix.

Shopbuddies, 25,18 euro

Ik ben gek op cashbacksites. Er verschenen eerder al blogs over dit onderwerp op deze site. Voor bestellingen via bol.com is Shopbuddies de lucratiefste site die ik ken.

Attapoll, 89,23 euro

Attapoll is een leuke app om enquêtes in te vullen. Het werkt heel overzichtelijk; je ziet vooraf een geschatte tijdsduur en de opbrengst. Zo zie je snel of je een enquête de moeite waard vindt. Zoals altijd, van het invullen van online enquêtes word je geen miljonair, maar je kunt het wel in de verloren momentjes doen als het jou uitkomt.

Cashback XL, 287,73 euro

Mijn favoriete cashbacksite is CashbackXL! In de meeste gevallen krijg je hier de hoogste cashback en de site werkt simpel en goed.

Jumbo Koopzegels, 226,70

Hoewel ik het grootste deel van dit bedrag natuurlijk zelf ingelegd heb, vind ik het toch een lekker bedrag dat ik uitbetaald kreeg van mijn Jumbo Koopzegels.

Banner 728x90

Woolsocks, 56,64 euro

Woolsocks vind ik een ideale cashbackapp voor een paar specifieke zaken; je kunt je bankrekening koppelen waardoor je automatische cashback krijgt. Ik hoor je denken; is dat wel veilig? Het antwoord daarop lees je hier.
Daarnaast vind je in deze app mooie aanbiedingen in de supermarkt. Je kunt producten gratis of tegen een laag bedrag proberen en krijgt het aankoopbedrag terug op je cashbackrekening.
Ook kun je Woolsocks gebruiken om cashback te scoren bij online bestellingen. Dit doe ik in principe niet meer, want toen dat eerder misging bleek hun klantenservice in geen velden of wegen te bekennen. Voor online aankopen kies ik liever voor Cashback XL.

Albert Heijn koopzegels; 178,80 euro

Hetzelfde verhaal als bij de Jumbo koopzegels; een groot deel van dit bedrag betaalde ik zelf, maar toch is het nu een lekker bedrag.

Wat ga ik met het geld doen?

Eerlijk gezegd weet ik nog niet wat ik met het geld ga doen. Een financieel lange termijn-plan is er nu even niet. Later dit jaar ga ik op een rijtje zetten welk deel van mijn geld ik wil beleggen en voor mijn pensioen wil gebruiken. Tot die tijd parkeer ik dit geld op mijn spaarrekening.

Disclaimer

Dit artikel bevat affiliatelinks. Dit betekent dat Financequeen mogelijk een vergoeding ontvangt als jij op een link klikt. Uiteraard heb jij hier geen nadeel van.

Hi, ik ben Sabine

Ik ben van jongs af aan gefascineerd door persoonlijke financiën. Hoe kun je slimmer met je geld omgaan en waarom maken mensen bepaalde keuzes zijn vragen die me altijd blijven interesseren. Toen ik bij ING ging werken leerde ik alle theorie over sparen, beleggen, hypotheken en verzekeren. En kon ik de hele dag met klanten over mijn favoriete onderwerp praten; FINANCIEN!

Op financequeen.nl geef ik inzicht om op slimme manieren met geld om te gaan op het gebied van besparen, het vergroten van je inkomen en vermogensopbouw.

Ook deel ik daar mijn ontdekkingstocht naar simpele manieren om je leven duurzamer in te richten. Dus niet; je mag nooit meer vliegen, maar wel; is er een alternatief voor het kopen van een nieuw product of kun je een duurzamere keuze maken? Het mooie is dat dat vaak hand in hand blijkt te gaan met geld besparen.

Volg Finance Queen

Gratis inpaklijst
Gratis inpaklijst
Wil je meer Financequeen?

Volg Financequeen op Instagram, Facebook of Pinterest.
Word lid van de online community van Financequeen of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Finance Queen

Het platform met inzicht om op slimme manieren met geld om te gaan op het gebied van besparen, het vergroten van je inkomen en vermogensopbouw.

Privacy statement
Disclaimer
Favorieten

Bedrijfsgegevens Financequeen.nl

Jan de Beijerhof 28
1191 EP Ouderkerk aan de Amstel
sabine@financequeen.nl
Kvk-nummer: 81113544

Volg Finance Queen