Unieke kans: gratis check door verzekeringsadviseur

Verzekeringen; een noodzakelijk kwaad als je het mij vraagt. Je moet het regelen, maar alle voorwaarden uitpluizen is een drama. Om nog maar te zwijgen over een eventuele uitkering; want weet je wel zeker dat je de vergoeding krijgt waar je recht op hebt? Ik denk dat ik een geweldige oplossing voor je heb, lees snel verder.

Aanbod

In samenwerking met verzekeringsexpert Nando Smit kan ik een uniek aanbod doen. Je kunt namelijk gratis een offerte opvragen voor al je schadeverzekeringen. Denk aan een inboedel-, opstal-, aansprakelijkheids-, auto- en reisverzekering. Maar ook aan verzekeringen die niet iedereen nodig heeft voor bijvoorbeeld een caravan, scooter of een boot.

Aangezien Nando normaliter alleen bedrijven adviseert, is dit een unieke kans. Het voordeel van Nando als verzekeringsadviseur is dat hij dé expert is die zorgt dat je altijd de juiste vergoeding krijgt als je onverhoopt schade hebt. Dat gaat namelijk helaas nog weleens mis. Daarnaast kan hij de verzekeringen meestal goedkoper aanbieden dan een doorsnee vergelijkingssite.

Wie is Nando Smit

Nando en ik waren 10 jaar geleden directe collega’s bij ING. We zijn altijd contact blijven houden en zodoende weet ik uit eigen ervaring dat Nando alles over verzekeringen weet. Ik heb hem in al die jaren vaak uitgedaagd met vragen over uitzonderingen van verzekeringen en ik heb hem er nooit op kunnen betrappen dat hij iets niet weet.

Nando is inmiddels zelfstandig ondernemer en adviseert voornamelijk bedrijven over hun verzekeringen. Daar komt nog veel meer expertise bij kijken dan bij een particulier verzekeringspakket. Specialistische panden met voorraden, personeel en allerlei bedrijfsrisico’s bijvoorbeeld.

Behalve zakelijk verzekeringsadviseur is Nando docent en corrector voor WFT Vermogen, WFT Schade en WFT Pensioen. Dit zijn uitgebreide opleidingen die aspirant financieel adviseurs moeten behalen om financieel advies te mogen geven.
Je kunt zijn Linkedinprofiel checken voor zijn complete CV.

Nando Smit KMS Verzekeringen

Wat is het grote voordeel van het onderbrengen van je verzekeringen bij Nando?

Het belangrijkste voordeel vind ik dat Nando alleen werkt. Dat betekent dat je hem direct kunt bereiken op zijn mobiele nummer op het moment dat je schade hebt. Je krijgt dus geen telefoniste of junior adviseur aan de lijn, maar direct de expert.

Verzekeringen kennen zoveel uitzonderingen en details dat zelfs medewerkers van verzekeringsmaatschappijen en van grote kantoren van tussenpersonen niet altijd alle kleine lettertjes kennen. Hoe groter een kantoor, hoe groter de kans dat je een medewerker aan de telefoon krijgt die nog niet alle uitzonderingen van verzekeringen kent.

Zelf heb ik twee keer meegemaakt dat ik (bijna) geen uitkering kreeg van de verzekering terwijl ik daar achteraf wel recht op had.

Voorbeeld: tijdens een bruiloft in Spanje namen wij een dochter van vrienden mee in de auto. Dat meisje gaf over in de auto en die moest op kosten van de verhuurmaatschappij gereinigd worden. De schoonmaakkosten konden geclaimd worden op de aansprakelijkheidsverzekering van de ouders van het meisje, maar de medewerker van de assurantietussenpersoon wees deze claim in eerste instantie af. Dit gebeurde omdat schade aan auto’s uitgezonderd is van aansprakelijkheidsverzekeringen.

Ik checkte dit bij Nando en hij gaf aan dat dat in principe klopt, aansprakelijkheidsverzekeringen sluiten motorische en lakschade aan auto’s uit.

Maar in dit geval vond het overgeven toevallig plaats in een auto. Het had net zo goed op een bank of nieuwe schoenen kunnen gebeuren. En daarom is de schade aan de auto in dit geval ook gedekt.

De medewerker van de assurantietussenpersoon handelde naar eer en geweten en ik vind het niet gek dat hij deze uitzondering niet kende. Maar het was wel precies het verschil tussen wel of niet uitkeren.

Door je verzekeringen door Nando te laten beheren weet je dat je altijd iemand aan je zijde hebt die van a tot z weet op welke uitkering je recht hebt.

Samenwerking Nando Smit en Financequeen

Hoewel Nando normaal gesproken alleen bedrijven adviseert over hun verzekeringen heb ik hem kunnen strikken om ook particuliere offerte voor mijn Financequeens te maken. Ik vind dit helemaal geweldig omdat ik weet dat Nando een expert is die zijn vak tot in de puntjes verstaat. Super dat dit aanbod nu tijdelijk laagdrempelig beschikbaar is. 

Hoe kun je gebruik maken van de service van Nando?

Je maakt foto’s van je huidige verzekeringspolissen en mailt deze naar verzekeringen@financequeen.nl. Op die polissen staat alle benodigde informatie om passende offertes te kunnen maken. Denk aan kenteken, adres en geboortedatum. Samen met Nando maak ik offertes die passen bij jouw situatie. Pas op het moment dat je de offerte accepteert is er sprake van een overeenkomst. Bij het opvragen van de offerte zit je uiteraard nog nergens aan vast. Ik wil je wel vragen alleen een offerte op te vragen als je serieuze interesse hebt en tijd maakt om op korte termijn het aanbod te bekijken.

Tot wanneer is dit aanbod geldig?

We starten als een eenmalige actie en bekijken of we dit doorlopend blijven aanbieden.

Instagram live

Op donderdag 3 februari om 20.00 uur gaan Nando en ik live op Instagram. Dan kun je al je vragen stellen en met eigen ogen bekijken met wie je te maken hebt.

Wat is de prijs?

Het afsluiten van de verzekeringen is kosteloos, net als het opvragen van de offertes. De premie is in de meeste gevallen lager dan via vergelijkingssites. Dit is omdat Nando combinatiepakketten kan samenstellen van verschillende verzekeraars en toch vaak pakketkorting kan bieden. Het staat je uiteraard vrij om de offerte die je van ons ontvangt te toetsen via een vergelijkingssite.

Kan ik ook andere mensen tippen over deze actie?

Zeker, heel graag zelfs! Deze dienst is voor iedereen beschikbaar.

Kan ik ook mijn zakelijke verzekeringen bij Nando onderbrengen?

Uiteraard! Dat is de core business van Nando. Het ligt er wel een beetje aan waar je gevestigd bent en wat je precies nodig hebt. Zakelijke verzekeringen vallen buiten deze actie, maar stuur gerust een mail naar verzekeringen@financequeen.nl waarin je globaal uitlegt wat voor bedrijf je hebt en welke verzekeringen je nodig hebt. En natuurlijk hoe je te bereiken bent. Dan neemt Nando contact met je op.

Als je nog vragen hebt, stuur dan een mail naar verzekeringen@financequeen.nl of stuur me een pb op Instagram.

Wil je meer Financequeen?

Volg Financequeen op Instagram, Facebook of Pinterest.
Word lid van de online community van Financequeen of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Hi, ik ben Sabine

Ik ben van jongs af aan gefascineerd door persoonlijke financiën. Hoe kun je slimmer met je geld omgaan en waarom maken mensen bepaalde keuzes zijn vragen die me altijd blijven interesseren. Toen ik bij ING ging werken leerde ik alle theorie over sparen, beleggen, hypotheken en verzekeren. En kon ik de hele dag met klanten over mijn favoriete onderwerp praten; FINANCIEN!

Op financequeen.nl geef ik inzicht om op slimme manieren met geld om te gaan op het gebied van besparen, het vergroten van je inkomen en vermogensopbouw.

Ook deel ik daar mijn ontdekkingstocht naar simpele manieren om je leven duurzamer in te richten. Dus niet; je mag nooit meer vliegen, maar wel; is er een alternatief voor het kopen van een nieuw product of kun je een duurzamere keuze maken? Het mooie is dat dat vaak hand in hand blijkt te gaan met geld besparen.

Volg Finance Queen

Gratis inpaklijst
Gratis inpaklijst
Finance Queen

Het platform met inzicht om op slimme manieren met geld om te gaan op het gebied van besparen, het vergroten van je inkomen en vermogensopbouw.

Privacy statement
Disclaimer
Favorieten

Bedrijfsgegevens Financequeen.nl

Jan de Beijerhof 28
1191 EP Ouderkerk aan de Amstel
sabine@financequeen.nl
Kvk-nummer: 81113544

Volg Finance Queen