Verdien jij al geld met de beermoney-methode?

Gratis geld verdienen, hoe lekker is dat? Het lijkt misschien onrealistisch, maar er zijn talloze manieren om dit te realiseren, waaronder de beermoney-methode. Maar wat is de beermoney-methode nou precies?

Wat is de beermoney-methode?

Beermoney omvat het uitvoeren van kleine online taken in ruil voor een financiële beloning. Een belangrijk kenmerk van deze taken is dat ze niet veel tijd in beslag mogen nemen. Meestal kost zo’n online taak je slechts enkele minuten. Hoewel de beermoney-methode nog niet zo bekend is als andere methoden om online geld te verdienen, kan het toch een aardige inkomstenbron zijn.

Hoe kun je geld verdienen met de beermoney-methode?

De drie belangrijkste vormen van Beermoney zijn het invullen van enquêtes, mysteryshoppen en het aanmelden bij bedrijven voor een vergoeding. De vergoeding kan in verschillende vormen komen, zoals in geld, punten -die inwisselbaar zijn op een website of in een app-, waardebonnen (bijv. bol.com, Amazon, enz.) of aandelen bijvoorbeeld. 

Enquêtes invullen voor geld

Het invullen van enquêtes is een makkelijke manier om online geld te verdienen. Er zijn verschillende websites waar je enquêtes kunt invullen voor een kleine vergoeding. Je zult er nooit echt rijk mee worden, maar het biedt wel het voordeel dat je het vanuit je luie stoel kunt doen, op een moment dat het jou uitkomt.

Enkele websites waar je enquêtes kunt invullen zijn EuroClix, Attapoll, Panelwizard en Factsnapp. EuroClix en Attapoll hebben de meeste enquêtes, terwijl Panelwizard en Factsnapp per beantwoorde vraag aantrekkelijker vergoedingen bieden en elk halfjaar automatisch uitbetalen.

Lees ook eens: Extra geld via Euroclix; zo werkt het

Mysteryshoppen

Een andere manier om snel wat extra geld te verdienen, is door het uitvoeren van kleine mysteryshopopdrachten. Je checkt bijvoorbeeld via een app of in een winkel bepaald promotiemateriaal wel aanwezig is, of hoe de voorraad van een bepaald product is. Je beantwoordt wat korte vragen, maakt wat foto’s en je hebt weer een paar euro verdiend.

Jezelf aanmelden bij bedrijven voor een vergoeding

Een andere populaire vorm van de beermoney-methode is geld verdienen door je aan te melden bij verschillende bedrijven. Dit is misschien wel de makkelijkste en snelste manier om online geld te verdienen. Het werkt heel simpel: je meldt je aan bij een bedrijf en ontvangt een welkomstbonus. Deze bonus kan variëren van enkele euro’s tot wel meer dan 100 euro! Het aanmelden kost meestal slechts enkele minuten.

Diverse bedrijven bieden aanmeldbonussen, zoals beleggingsinstellingen, banken en crypto-bedrijven. Beleggingsbedrijven geven vaak gratis aandelen weg bij een nieuwe aanmelding, terwijl banken klanten lokken met aantrekkelijke welkomstbonussen bij het openen van een rekening en het storten van een minimum bedrag.

Zo heeft Centraal Beheer op dit moment een hele interessante actie, waarbij je binnen 5 minuten 125 euro kunt verdienen. Een deel krijg je voor het openen van een beleggingsrekening en het storten van 500 euro. Het andere deel krijg je als je een bepaalde periode elke maand vast een bedrag inlegt op deze rekening. Nadat je je bonus hebt ontvangen kun je de rekening gewoon weer opheffen als je dat wil. Veel makkelijker wordt het niet om zo’n bedrag te verdienen. Je leest alles over deze actie in deze blog.

Enkele aandachtspunten bij de beermoney-methode

Er zijn wel een aantal zaken waar je rekening mee dient te houden als je geld gaat verdienen met de beermoney-methode. Hoewel het om gratis geld lijkt te gaan, willen deze bedrijven jou natuurlijk wel als klant binnenhalen. Dat geld is alleen maar een lokkertje, in de hoop dat je vervolgens klant blijft.
Bovendien verstrek je in ruil voor een vergoeding vaak je persoonsgegevens en maak je gebruik van hun platform. Zorg ervoor dat je met betrouwbare bedrijven te maken hebt die zorgvuldig met jouw persoonlijke gegevens omgaan. Alle bedrijven die in deze blog genoemd worden zijn in elk geval professioneel en betrouwbaar.

Daarnaast is het belangrijk om op de voorwaarden te letten. Sommige bedragen kunnen voor een bepaalde periode ‘vastzitten’, en er kunnen kosten verbonden zijn aan het aanhouden van een account. Wees je hiervan bewust voordat je je ergens aanmeldt en zorg dat je de voorwaarden goed leest.

Disclaimer

Dit artikel bevat affiliatelinks waardoor Financequeen mogelijk een vergoeding ontvangt als jij op die link klikt. Uiteraard heb jij hier geen nadeel van.

Deze blogs vind je vast ook interessant

De Euroclix-creditcard: goedkoop en het levert geld op!
Zo genereer je extra inkomsten (en nog duurzaam ook!)
Direct starten: beleggen met kleine bedragen
Zo verdien je geld met mysteryshoppen

Over Lydia

Lydia is makelaar van beroep en heeft twee jonge kinderen. Daarnaast werkt zij als tekstschrijver en belegt zij samen met haar man in vastgoed, ETF’s en aandelen met als doel het behalen van financiële vrijheid. Ze heeft dus een passie voor financiën en voor vastgoed, en ze deelt haar kennis graag met anderen! De andere blogs van Lydia vind je hier.

Wil je meer Financequeen of Financequeen supporten?

Vind je Financequeen leuk en wil je ons op eenvoudige wijze supporten? De blogs bevatten geregeld affiliatelinks. Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvangt Financequeen een kleine commissie. Uiteraard heb jij hier geen nadeel van. Ook kun je onze partnerlink gebruiken als je iets bij bol.com wilt bestellen. Alvast heel erg dank hiervoor!

Volg Financequeen op Instagram, Facebook of Pinterest.
Word lid van de online community van Financequeen of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Hi, ik ben Sabine

Ik ben van jongs af aan gefascineerd door persoonlijke financiën. Hoe kun je slimmer met je geld omgaan en waarom maken mensen bepaalde keuzes zijn vragen die me altijd blijven interesseren. Toen ik bij ING ging werken leerde ik alle theorie over sparen, beleggen, hypotheken en verzekeren. En kon ik de hele dag met klanten over mijn favoriete onderwerp praten; FINANCIEN!

Op financequeen.nl geef ik inzicht om op slimme manieren met geld om te gaan op het gebied van besparen, het vergroten van je inkomen en vermogensopbouw.

Ook deel ik daar mijn ontdekkingstocht naar simpele manieren om je leven duurzamer in te richten. Dus niet; je mag nooit meer vliegen, maar wel; is er een alternatief voor het kopen van een nieuw product of kun je een duurzamere keuze maken? Het mooie is dat dat vaak hand in hand blijkt te gaan met geld besparen.

Volg Finance Queen

Finance Queen

Het platform met inzicht om op slimme manieren met geld om te gaan op het gebied van besparen, het vergroten van je inkomen en vermogensopbouw.

Privacy statement
Disclaimer
Favorieten

Bedrijfsgegevens Financequeen.nl

Jan de Beijerhof 28
1191 EP Ouderkerk aan de Amstel
sabine@financequeen.nl
Kvk-nummer: 81113544

Volg Finance Queen