Wat krijg je gratis op je verjaardag?

Op je verjaardag kun je heel veel gratis producten en korting scoren. Natuurlijk is het allemaal marketing. Maar hé, leuk voor die bedrijven, dat het markteting is. Jij kunt lekker van al die gratis taartjes, producten en korting profiteren op je verjaardag!

Gratis (zoete) lekkernijen op je verjaardag

Bij Dunkin Donuts scoor je een gratis donut naar keuze als je de app downloadt waarin je je geboortedatum invult. Bij de Hema krijg je een gratis tompouce via de Meer Hema-app. Let wel op dat je op tijd bent want op=op. Bij de Hema geldt het voucher wel voor tien dagen dus je hoeft niet perse op je verjaardag zelf naar de Hema te gaan.
Bij de Lidl krijg je een gratis reep chocolade als je je registreert via de Lidl Plus App. Bij de Jumbo krijg je een gratis product, dat elk jaar wisselt én op de dag zelf haal je taart met 20% korting.
Bij McDonalds kun je kiezen tussen gratis 6 McNuggets, een McFlurry of een hamburger. Download vooraf de app, vul je geboortedatum in en gebruik de voucher bij McDonalds.
Als deelnemer van La Place extra eet je een gratis taartje taartje op je verjaardag.

Korting op je verjaardag

Rond je verjaardag ontvang je als deelnemer van het Nike Plus Membership 10% korting op producten die niet in de sale zijn.
De Efteling geeft 25% korting aan 2 tot 6 personen in de maand van je verjaardag. Let op; met de Efteling-actie van Albert Heijn is je voordeel waarschijnlijk groter.
Bij bol.com krijg je 2 euro 50 korting op je verjaardag. En Douglas geeft 5 euro korting als je voor minimaal 30 euro bestelt. Ontvangers van de Wehkamp-nieuwsbrief krijgen
7,50 euro korting bij een bestelling vanaf 50 euro. Als je de Wijnvoordeel-nieuwsbrief ontvangt krijg je 10 euro korting op je verjaardag- proost! Ici Paris geeft 5 euro korting en members van H&M krijgen 25% korting op hun verjaardag. En ben je member van Mediamarkt? Dan ontvang je een cadeaubon van 5 euro.
De ANWB geeft jou als lid 5 euro korting bij aankoop in hun webshop. Je ontvangt de code in je mail. Met een Eventim-account ontvang je een mail met 5 euro korting, leuk voor je volgende concert. Als je je verjaardag op de Greetz momentenkalender invult ontvang je een gratis postzegel. Als je Philips laat weten wanneer je jarig bent ontvang je een kortingsvoucher op je verjaardag.

Gratis extra bij een aankoop op je verjaardag

Bij Rituals ontvang je een gratis doucheolie bij aankoop. Als je je registreert als member ontvang je een mail op je verjaardag met een code voor de gratis doucheolie. Ook geldig als je iets goedkoops koopt. New york pizza levert een gratis lavacake bij een bestelling op je verjaardag.
Ga je lekker naar sauna Veluwse Bron op je verjaardag? Dn krijg je een gratis lunch of diner.

Gratis cadeaus op je verjaardag

Heb je een Etos-klantenkaart of -app? Dan ontvang je een gratis verjaardagscadeautje als je jarig bent.
Albert Heijn en Plus rekenen geen bezorgkosten bij levering op je verjaardag.
Bij Kruidvat krijg je 30 spaarpunten op je extra voordeelkaart én een Essence-nagellak in de maand van je verjaardag. Als klantenpashouder van Welkoop ligt er een gratis cadeautje voor je klaar op je verjaardag. Als ‘Liefhebber’ van Jan Linders krijg je twee appelflappen gratis op je verjaardag. Als member van Paula’s Choice ontvang je een verrassing op je verjaardag.
Als JC Friend van Jeans Center ontvang je een cadeau op je verjaardag. Iemand vertelde me dat dit 5 euro korting is, maar dat kan ik niet verifiëren.

Gratis uitstapjes op je verjaardag

Kinepolis doet jou een gratis bioscoopticket cadeau voor je verjaardag als je de nieuwsbrief ontvangt. Je kunt op j. Lid worden van de nieuwsbrief. Op je verjaardag of dag erna
Bij verschillende restaurants kun je gratis eten op je verjaardag.
Bij Attractieparken Hellendoorn, Bobbejaanland (België) en Toverland krijg je gratis toegang op je verjaardag op vertoon van je legitimatie.
Bij Sauna Egmond en Thermen Bussloo krijg je gratis entree op je verjaardag. Bij Euroclix krijg je 5 clix gratis op je verjaardag en dubbele clix bij verschillende aanbieders.

Disclaimer

Wil je gebruik maken van deze voordelen? Zorg dan dat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Meld je op tijd aan voor voordeelprogramma’s en vul je geboortedatum in. Check vlak voordat je gebruik wil maken van een voordeel wat de voorwaarden zijn; bijvoorbeeld een minimaal bestelbedrag of een maximum aantal personen.
In dit artikel worden affiliatelinks gebruikt. Financequeen ontvangt hier mogelijk een vergoeding voor, het kost jou niks extra.

Fijne verjaardag!

Hi, ik ben Sabine

Ik ben van jongs af aan gefascineerd door persoonlijke financiën. Hoe kun je slimmer met je geld omgaan en waarom maken mensen bepaalde keuzes zijn vragen die me altijd blijven interesseren. Toen ik bij ING ging werken leerde ik alle theorie over sparen, beleggen, hypotheken en verzekeren. En kon ik de hele dag met klanten over mijn favoriete onderwerp praten; FINANCIEN!

Op financequeen.nl geef ik inzicht om op slimme manieren met geld om te gaan op het gebied van besparen, het vergroten van je inkomen en vermogensopbouw.

Ook deel ik daar mijn ontdekkingstocht naar simpele manieren om je leven duurzamer in te richten. Dus niet; je mag nooit meer vliegen, maar wel; is er een alternatief voor het kopen van een nieuw product of kun je een duurzamere keuze maken? Het mooie is dat dat vaak hand in hand blijkt te gaan met geld besparen.

Volg Finance Queen

Gratis inpaklijst
Gratis inpaklijst
Wil je meer Financequeen?

Volg Financequeen op Instagram, Facebook of Pinterest.
Word lid van de online community van Financequeen of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Finance Queen

Het platform met inzicht om op slimme manieren met geld om te gaan op het gebied van besparen, het vergroten van je inkomen en vermogensopbouw.

Privacy statement
Disclaimer
Favorieten

Bedrijfsgegevens Financequeen.nl

Jan de Beijerhof 28
1191 EP Ouderkerk aan de Amstel
sabine@financequeen.nl
Kvk-nummer: 81113544

Volg Finance Queen