Zo behaal je het meeste voordeel bij Jumbo

De Jumbo is de op één na grootste supermarktketen van Nederland, dus grote kans dat er een vestiging bij jou in de buurt zit. Of dat je je boodschappen online laat bezorgen via Jumbo. Met deze tips behaal jij ook maximaal voordeel tijdens het doen van je boodschappen bij Jumbo.

Online shoppen

Als je je boodschappen online bestelt bij Jumbo kun je gebruikmaken van mooie cashbackacties, óók als je al eerder via Jumbo bestelde.

Via Cashbackxl worden de volgende cashbacks aangeboden:

Nieuwe klant, order > 135 euro, 17,50 euro cashback.
Nieuwe klant, order < 135 euro, 10 euro cashback.
Bestaande klant, orders > 135 euro, 4% cashback.
Bestaande klant, order < 135 euro, 1,5% cashback.

Als bestaande klant ontvang je dus 5 euro cashback bij een bestelling van 135 euro. Dat is lekker meegenomen, zeker omdat dit bedrag bij trouwe klanten vaker terugkomt.

Autorewards via Woolsocks

Via Woolsocks ontvang je autorewards. Jumbo doet mee aan het autorewards-programma van Woolsocks Dit betekent dat je tot 50 cent per bedrijf per maand ontvangt met een maximum van 5 euro per maand. En het allermooiste; als je je nu registreert, krijg je ook cashback over de afgelopen drie maanden!
Hiervoor moet je je bankrekening koppelen via een beveiligde verbinding. In deze blog lees je hier meer over.

Jumbo extra’s app

In de Jumbo extra’s app kun je verschillende voorkeuren instellen en van voordelen profiteren. Zo spaar je automatisch punten bij bepaalde producten. Bij welke producten je punten spaart verschilt per periode; elke twee weken is er nieuw aanbod.
Dit aanbod is persoonlijk en wordt gebaseerd op jouw voorkeuren. In de app zie je precies hoeveel punten je bij de producten krijgt. Zelf kijk ik nooit vantevoren bij welke producten ik punten kan sparen en toch loopt mijn puntensaldo lekker op.
Daarnaast ontvang je soms extra punten als je boven een bepaald bedrag in de Jumbo
besteedt.

Deze punten kun je inwisselen voor gratis producten en soms kun je ze inwisselen voor 5 euro korting op je boodschappen. Daarnaast kun je de punten gebruiken voor (korting op) dagjes uit, sporten en Jumbo merchandise.

Lees ook eens: 16 niet standaard tips om te besparen op je boodschappen

Koopzegels

Het koopzegelprogramma van Jumbo geeft 4% rendement. Bij elke euro die je uitgeeft koop je een zegel van 10 cent. Bij 25 zegels, die je 2,50 euro hebben gekost, kun je 2,60 euro uit laten betalen.
Gelukkig is Jumbo onlangs overgestapt op digitale koopzegels en dus doe ik mee, want 4% rendement laat ik niet liggen. Toen de zegels nog fysiek golden ben ik er snel mee gestopt want het was heel veel zegels plakken voor weinig centen. Daarnaast moet je er dan altijd aan denken bij de kassa en de zegels ergens opruimen.

Met digitale koopzegels gaat het sparen automatisch. Bij uitbetaling kun je ervoor kiezen om het geld contant te ontvangen, retour te laten pinnen op je bankrekening of met je boodschappen te verrekenen.
Automatisch koopzegels sparen stel je in via de Jumbo Extra App.

Boodschappen bezorgen

7 zekerheden: vers is ook echt vers

Jumbo garandeert dat alle producten minimaal t/m morgen houdbaar zijn. Vind je een product met de datum van vandaag, dan krijg je het gratis mee naar huis. Vind je een product met een datum in het verleden, dan ontvang je gratis een nieuw product.

Het verschilt per vestiging van Jumbo hoe goed de producten uit de schappen gehaald worden. Vaak kun je hier flink op scoren; check de brood-, groente- en vlees-afdeling. Laatst stond er iemand voor me bij de kassa die de halve band vol legde met vlees met de datum van vandaag. Zij kreeg alles dus gratis mee.

Sommige mensen vinden dit niet kunnen. Ik vind van wel. Het helpt voorkomen dan andere klanten, die niet op de datum letten, een product kopen dat nog maar houdbaar is tot vandaag, of zelfs nog erger. Daarnaast houdt het de Jumbo-medewerkers hopelijk scherp om deze producten op tijd in de anti-verspillingsbak te leggen zodat klanten ze daar bewust kunnen uitkiezen.

Anti-verspillingsbak

Als Jumbo-medewerkers producten vinden die t/m vandaag houdbaar zijn, leggen ze deze producten in de anti-verspillingsbak. Hier worden yoghurt, vlees, groente en alle andere producten die over datum dreigen te gaan aangeboden met een mooie korting. Duurzamer en goedkoper!

Gratis producten via cashbackacties

Geregeld kun je gratis producten uitproberen via cashbacksites. Omdat Jumbo zo’n grote keten is zijn de meeste acties geldig in de Jumbo. Houd de Tikkie- Scoupy-app in de gaten!

Zo zie je, naast het toepassen van allerlei tips om te besparen op boodschappen kun je ook via allerlei omwegen voordeliger je boodschappen bij Jumbo doen!

Disclaimer

In dit artikel wordt gebruik gemaakt van affiliate- en vriendenlinks.

Hi, ik ben Sabine

Ik ben van jongs af aan gefascineerd door persoonlijke financiën. Hoe kun je slimmer met je geld omgaan en waarom maken mensen bepaalde keuzes zijn vragen die me altijd blijven interesseren. Toen ik bij ING ging werken leerde ik alle theorie over sparen, beleggen, hypotheken en verzekeren. En kon ik de hele dag met klanten over mijn favoriete onderwerp praten; FINANCIEN!

Op financequeen.nl geef ik inzicht om op slimme manieren met geld om te gaan op het gebied van besparen, het vergroten van je inkomen en vermogensopbouw.

Ook deel ik daar mijn ontdekkingstocht naar simpele manieren om je leven duurzamer in te richten. Dus niet; je mag nooit meer vliegen, maar wel; is er een alternatief voor het kopen van een nieuw product of kun je een duurzamere keuze maken? Het mooie is dat dat vaak hand in hand blijkt te gaan met geld besparen.

Volg Finance Queen

Wil je meer Financequeen?

Volg Financequeen op Instagram, Facebook of Pinterest.
Word lid van de online community van Financequeen of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Finance Queen

Het platform met inzicht om op slimme manieren met geld om te gaan op het gebied van besparen, het vergroten van je inkomen en vermogensopbouw.

Privacy statement
Disclaimer
Favorieten

Bedrijfsgegevens Financequeen.nl

Jan de Beijerhof 28
1191 EP Ouderkerk aan de Amstel
sabine@financequeen.nl
Kvk-nummer: 81113544

Volg Finance Queen