Zo shop je goedkoper op bol.com

We kennen allemaal bol.com. Een fijne, uitgebreide webwinkel met een goede klantenservice. De meeste mensen shoppen er graag. Ik had al een heel leuke tip om met korting te shoppen op bol.com. Maar nu heb ik nóg iets ontdekt om goedkoper te bestellen op bol.com. Mooie aanleiding voor een korte blog met mijn twee gouden tips om goedkoper te shoppen op bol.com!

Koop bij de goedkoopste aanbieder

Bol.com verkoopt zelf allerlei producten, maar werkt ook met externe verkopers. Zo kan het gebeuren dat een bepaald product door meerdere verkopers verkocht wordt. Er wordt echter altijd maar één verkoper getoond. De verkopers rouleren per tijdslot. Het kan dus gebeuren dat de duurste aanbieder getoond wordt en dat de goedkoopste weer moet wachten op zijn beurt.

Ik ben er onlangs achter gekomen dat je de andere verkopers gewoon op kunt zoeken en ook bij hen kan bestellen, ook als het niet zijn tijdslot is.

De voorbeelden die ik opzocht zijn:

Iphone 12 pro max grafiet, 128 gb
Bij de goedkoopste aanbieder kost de telefoon via bol.com €1.115 en via de duurste aanbieder €1.281.

Nike Air Max 90 LTR
Bij de duurste aanbieder kosten de schoenen via bol.com €109,99 en via de goedkoopste aanbieder €104.

Frozen magische microfoon
Bij de goedkoopste aanbieder kost de microfoon via bol.com 16,80 en via de duurste aanbieder €23,28.

Keer op Keer dobbelspel (aanrader-superleuk spel!!)
Bij de goedkoopste aanbieder kost het spel via bol.com €13,99 en via de duurste aanbieder €20,99.

Ticket to ride bordspel
Bij de goedkoopste aanbieder kost het spel via bol.com €35,99 en via de duurste  aanbieder €47,99.

Behoorlijke prijsverschillen als je het mij vraagt. Uiteraard wijzigen de prijzen, dus als je dit leest kloppen de prijzen die ik noem wellicht niet meer helemaal. Maar het idee is duidelijk denk ik.

Als je een product gevonden hebt op bol.com scroll je naar beneden om de ‘andere verkopers’ aan te klikken om een overzicht te krijgen van de verschillende prijzen.

Cadeaubonnen

Ik ben al langer fan van Wissel.nl. Op deze website kunnen mensen hun cadeaubonnen verkopen, tegen een fors lagere prijs. Wissel.nl verkoopt de cadeaubonnen vervolgens weer door met winst, maar nog steeds voor een lager bedrag dan de waarde van de cadeaubon. Ik koop standaard bonnen van bol.com op voorraad omdat je bij bol.com heel eenvoudig cadeaubonnen in je account kunt plaatsen, alvast voor de toekomst. Daardoor koop ik alles standaard met 5% korting bij bol.com.

Wissel.nl kun je natuurlijk ook prima gebruiken voor andere webshops of online diensten. Het aanbod verschilt, uiteraard afhankelijk van wat zij aangeboden krijgen.

 

Uiteraard moet je alleen kopen wat je echt wil hebben. Als het dan toch wat goedkoper kan is dat toch wat prettiger 🙂 Deze tips deelde ik al eerder in mijn Facebookgroep. Daar kunnen alle leden vragen stellen en tips delen. Zelf ben ik uiteraard ook heel actief aanwezig in de groep.

Ben jij al lid van de Facebookgroep van Financequeen.nl?

In die groep worden door alle leden financiële en duurzame tips gedeeld en kun je vragen stellen. Ik ben zelf natuurlijk heel vaak aanwezig om op je vraag te reageren. Zie ik je daar? Groep van Financequeen.nl

Finance Queen

Het platform met inzicht om op slimme manieren met geld om te gaan op het gebied van besparen, het vergroten van je inkomen en vermogensopbouw.

Privacy statement
Disclaimer
Favorieten

Bedrijfsgegevens Financequeen.nl

Jan de Beijerhof 28
1191 EP Ouderkerk aan de Amstel
sabine@financequeen.nl
Kvk-nummer: 81113544

Volg Finance Queen