Zo shop je met korting via Wissel.nl

Wie houdt er niet van shoppen met korting? Via Wissel.nl koop je cadeaubonnen met korting waardoor je altijd met korting kunt winkelen. Voor kleding, leuke uitstapjes, cadeaus en het vooruit betalen van abonnementen bijvoorbeeld.

Wat is Wissel.nl?

Wissel.nl is een website waar je cadeaubonnen kunt kopen en verkopen. Hoe vaak gebeurt het niet dat een cadeaubon ongebruikt in de la blijft liggen? Zonde! Je kunt ‘m verkopen aan Wissel.nl en zij verkopen bonnen weer door aan mensen die wel geïnteresseerd zijn in die bon. Dit is meteen een tip als je nog een Bongobon of andere bon hebt liggen waarvan je niet precies weet wat je ermee zal doen.

Ik koop zelf vooral cadeaubonnen met korting waardoor ik al heel veel korting behaald heb.

Welke cadeaubonnen kun je kopen bij Wissel.nl?

Het aanbod wisselt omdat het overgrote deel van de bonnen tweedehands is. Bekende bedrijven die bijna altijd vertegenwoordigd zijn, zijn Wehkamp, bol.com en Zalando. Je vindt er ook bonnen voor uitstapjes zoals de bioscoop, sauna en restaurants.
Ook zijn er soms bonnen om je Netflixabonnement vooruit te betalen en bonnen om te gamen (Nintendo, Google Play, iTunes en Playstation)
Je kunt ook allerlei luxe bestellen bij Rituals en Douglas of bloemen laten bezorgen. En ik heb Ikea en Easyjet ook weleens voorbij zien komen.

Zoals gezegd wisselt het aanbod, maar het zijn altijd bekende partijen waar de meesten van ons geregeld aankopen doen. Je vindt hier geen bonnen van lokale winkels.

Wissel.nl

Is Wissel.nl betrouwbaar?

Wissel.nl is zeker betrouwbaar. De beoordeling op Trustpilot is de maximale 5 sterren en dus ‘uitstekend’. Dit is op basis van meer dan 2.900 reviews op het moment dat ik dit schrijf. Wissel.nl betaalt de verkoper van de bon pas uit op het moment dat jij de bon ingewisseld hebt. Dat is ook meteen de reden waarom de bonnen vaak beperkt geldig zijn. Als jouw code onverhoopt niet geldig is, lost Wissel.nl dit snel voor je op en ontvangt de verkoper geen geld.

Hoe werkt het kopen van cadeaubonnen?

Op de website van Wissel.nl vind je het actuele aanbod van cadeaubonnen. Bij elke cadeaubon staat duidelijk aangegeven hoeveel korting je krijgt. Dit varieert van 5% tot 45%.  De cadeaubonnen vertegenwoordigen verschillende waardes. Van vijf euro tot soms honderden euro’s en alles er tussenin.

Stel dat een Bijenkorfbon van 100 euro aangeboden wordt, dan betaal jij maar 93 euro omdat je 7% korting krijgt. Zeker als je iets duurs bestelt kan de korting flink oplopen!

Je selecteert één of meerdere cadeaubonnen en plaatst ze in je winkelmandje. Je rekent af via iDeal en je ontvangt de codes van de cadeaubonnen vrijwel direct in je mailbox. De codes vul je in aan het einde van je bestelling van de betreffende webshop en het bedrag wordt direct van het totaal afgetrokken.

Het allermooiste is; je kunt zo kortingen combineren. De cadeaubon wordt namelijk niet op korting gezien. Dus als de webshop uitverkoop heeft, regel jij extra korting door te betalen met een cadeaubon die je met korting koopt!

Mijn eigen ervaring met Wissel.nl

Grappige anekdote is dat ik zelf contact op heb genomen met Wissel.nl om een samenwerking voor te stellen. Als voorbereiding checkte ik op mijn bankrekening hoe vaak ik iets bij Wissel.nl gekocht heb. Dat bleek 26 keer te zijn. Omdat ik Wissel.nl benaderde met de opmerking dat ik groot fan ben checkte Martijn, de eigenaar, mijn bestelhistorie. Hij noemde het totaalbedrag dat ik besteed heb bij Wissel.nl. Ik heb dat bedrag direct verdrongen, maar het was een behoorlijk bedrag. Het voordeel was dat Martijn direct geloofde dat ik echt fan ben 😉

Ik heb bijvoorbeeld standaard tegoed in mijn bol.com account staan. Zo shop ik daar altijd met 5% korting. Ook betaal ik Netflix en Itunes vooruit, ga ik met korting naar de bioscoop en shop ik met korting bij Hema, Bijenkorf, Wehkamp en Nike. 

Bonustips

De komende tijd deel ik nog extra tips op mijn social media kanalen. Ik heb namelijk ontdekt dat je soms op een creatieve manier extra voordeel kunt behalen. Er zijn bijvoorbeeld cadeaubonnen die je via een omweg op veel verschillende plekken kunt inwisselen waardoor je meer korting krijgt bij bol.com of zelfs bij het afhalen van sushi. Onderaan dit artikel vind je de linkjes naar mijn social media kanalen.

Dit artikel schreef ik in samenwerking met Wissel.nl. Uiteraard is de inhoud 100% van mezelf. Ik werk alleen samen met bedrijven waar ik zelf heel enthousiast over ben.

Hi, ik ben Sabine

Ik ben van jongs af aan gefascineerd door persoonlijke financiën. Hoe kun je slimmer met je geld omgaan en waarom maken mensen bepaalde keuzes zijn vragen die me altijd blijven interesseren. Toen ik bij ING ging werken leerde ik alle theorie over sparen, beleggen, hypotheken en verzekeren. En kon ik de hele dag met klanten over mijn favoriete onderwerp praten; FINANCIEN!

Op financequeen.nl geef ik inzicht om op slimme manieren met geld om te gaan op het gebied van besparen, het vergroten van je inkomen en vermogensopbouw.

Ook deel ik daar mijn ontdekkingstocht naar simpele manieren om je leven duurzamer in te richten. Dus niet; je mag nooit meer vliegen, maar wel; is er een alternatief voor het kopen van een nieuw product of kun je een duurzamere keuze maken? Het mooie is dat dat vaak hand in hand blijkt te gaan met geld besparen.

Volg Finance Queen

Wil je meer Financequeen.nl?

Volg Financequeen op Instagram, Facebook of Pinterest.
Word lid van de community van Financequeen

Finance Queen

Het platform met inzicht om op slimme manieren met geld om te gaan op het gebied van besparen, het vergroten van je inkomen en vermogensopbouw.

Privacy statement
Disclaimer
Favorieten

Bedrijfsgegevens Financequeen.nl

Jan de Beijerhof 28
1191 EP Ouderkerk aan de Amstel
sabine@financequeen.nl
Kvk-nummer: 81113544

Volg Finance Queen